Miten sinä juhlistaisit kevättä 1000 eurolla? Tilaa ja voita!

Miten sinä juhlistaisit kevättä 1000 eurolla? Tilaa ja voita!

Tee seuraavat ruokaostoksesi helposti K-Ruoka-verkkokaupassa ja osallistu 1000€ lahjakortin arvontaan!

K-Ruoka-verkkokauppa palvelee monissa K-ruokakaupoissa usealla eri paikkakunnalla! Osa verkkokaupoista tarjoaa arkea helpottavaa kotiinkuljetuspalvelua sekä osa mahdollisuutta tehdä tilaus verkossa ja noutaa ostokset kaupalta valmiiksi keräiltynä.

Vinkki! Näin teet tilauksen K-Ruoka-verkkokauppaan! Voit tehdä tilauksen myös K-Ruoka-sovelluksella!

Uusia K-Ruoka-verkkokauppoja avataan joka viikko! Jos toivot paikkakunnallesi ruoan verkkokauppaa, kerro toiveestasi kauppiaalle!

Näin osallistut

Tee ensin tilaus K-Ruoka-verkkokauppaan verkkosivustolla tai K-Ruoka-sovelluksella, ja lähetä sen jälkeen meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Kilpailuaika

Osallistu arvontaan 7.5.-3.6.2018

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja palkinto lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä.

Joko teit tilauksen verkkokaupassa? Osallistu arvontaan:

Osallistumalla hyväksyn ehdot, säännöt ja henkilötietojeni käsittelyn
Tarkista vielä seuraavat tiedot:
etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki, sähköposti

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj PT Markkinointi Mannerheimintie 117 00280 Helsinki

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta, ja sen jälkeen täyttämällä omat yhteystietonsa arvontalomakkeelle aikavälillä 7.5.-3.6.2018. Voidakseen osallistua arvontaan, verkkokauppatilaus on tehtävä viimeistään 3.6.2018, vaikka toimituspäivä tai ostosten noutoajankohta olisikin myöhemmin. Tilauksen voi tehdä K-Ruoka-verkkokaupan Internet-sivustolla tai K-Ruoka-sovelluksella. Arvontaan osallistutaan täyttämällä ja lähettämällä lomake.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat tehneet tilauksen K-Ruoka-verkkokauppaan viimeistään 3.6.2018 (alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus). Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken viimeistään keskiviikkona 6.6.2018. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen kirjattuna kirjeenä. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) palkinto, joka sisältää kaksi (2) kpl 500 euron arvoista K-lahjakorttia. Palkinnon yhteenlaskettu arvo 1000 EUR.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnon tarjoaa Kesko PT Markkinointi, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.

Rekisteriseloste