Syötä koodi K-Supermarketin Superpäivät-kuitista ja voita Audi!

Syötä koodi K-Supermarketin Superpäivät-kuitista ja voita Audi!

K-Supermarket

Superpäivät ja kilpailu ovat päättyneet. Voittokoodiksi arvottiin 022503 ja voittajaksi Kaija Uusikaupungista. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Superpäivät ja Supertarjoukset ovat täällä taas! Suuntaa kauppareisullasi K-Supermarketiisi ja voit olla kohta upouuden Audin omistaja.

Katso supertarjoukset

Palkintona arvotaan yksi (1) neliovinen Scuba-sininen Audi A1 Sportback Plus Edition -henkilöauto (arvo 22 153 €).

Voita audi kumppanilogot

Näin osallistut

Arvontaan voit osallistua kassakuiteilla, jotka on lunastettu K-Supermarketeista Superpäivien aikana 30.8.-9.9.2018. Syötä kuittisi osallistumiskoodi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja paina "Osallistu". Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin sinulla on kuitteja Superpäivien ajalta, mutta syötä osallistumislomakkeelle vain yksi koodi kerrallaan. Palkinto arvotaan kaikkien 6 oikein osuneiden voittorivien kesken.

Kassakuitin osallistumiskoodi muodostuu näin:

Osallistumiskoodi on 6-numeroinen (yksi koodi per osallistumislomake)

1. Syötä kuitin päivämäärästä kaksi ensimmäistä numeroa eli ostopäivä. Numerot voivat olla väliltä 01-09 tai 30-31.

2. Koodin neljä viimeistä numeroa ovat kuitin loppusumma eli maksamasi ostosten loppusumma (älä pyöristä lukua). Mikäli loppusummassa on vain kolme numeroa, lisää eteen yksi nolla. Mikäli loppusummassa on yli neljä numeroa, syötetään loppusumman neljä viimeistä numeroa. Jos kuitissasi on useampi loppusumma rivi, ota osallistumiskoodiin numerot viimeisestä rivistä eli siitä summasta, jonka olet kassalla maksanut.

k-Supermarket Superpäivät Voita Audi näin osallistut 2

Säilytä kuittisi! Palkinto luovutetaan vain kuittia vastaan.

Kilpailuaika

30.8.-9.9.2018

Voittajille ilmoittaminen

Voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjät
Kesko Oyj K-Supermarket ketjuyksikkö Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Yhteistyökumppani:
Unilever Finland Oy
Rointeentie 10
FI-00510 Helsinki

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistut täyttämällä K-Ruoka.fi-sivustolla arvontalomakkeelle Superpäivät-kassakuittisi osallistumiskoodin sekä omat yhteystietosi ja lähettämällä lomakkeen Osallistu-nappia painamalla (katso ohjeet yläpuolelta kohdasta "Näin osallistut"). Arvontaan voit osallistua vain 30.8.-9.9.2018 lunastetuilla kassakuiteilla. Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin sinulla on Superpäivien aikana lunastettuja kassakuitteja. Palkinto arvotaan 30.8.-9.9.2018 lähettyjen lomakkeiden kesken.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua K-Supermarketien henkilökunta eikä kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt Kesko Oyj:stä, Unilever Finland Oy:stä eikä mainostoimisto Reputationista. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 12.9.2018 mennessä. Voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Audi A1 -henkilöauto: Audi A1 Sportback Plus Edition
1,0 TFSI 70 kW ultra
4-ovinen
väri Scuba-sininen, sisäväri musta
Arvo 22 153 €

Mikäli voittorivi osuu useammalle henkilölle, arvotaan kaikkien voittorivin syöttäneiden kesken palkinnon voittaja.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Palkinto luovutetaan ainoastaa kuittia vastaan. Palkinnon luovutustilaisuus järjestetään K-Supermarketissa. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero
Palkinnon tarjoaa Yhteistyökumppani Unilever Finland Oy, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesko Oyj, Helsinki
Y-tunnus 0109862-8
PL 1, 00016 KESKO

Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään seuraavilla tavoilla: Sähköpostilla: tietosuojakysely@kesko.fi

Puhelimitse: 010 19 8604, ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

2. Mitä tietoja käsittelemme?

Tässä rekisterissä käsittelemme arvonnan tai kilpailun aiheesta riippuen seuraavia henkilötietojasi:

Nimi ja yhteystiedot
Esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka Asiakkaan tunnistetiedot
Esim. Plussa-kortin numero, asiointia koskevat tiedot, kuten ostopaikka ja asiointipäivä Käytetyn laitteiston ja selaimen versio-, asetus-, tunniste- sekä verkkoselailutietoja
Kielivalintasi
Antamasi kilpailuvastaukset Ketjutoiminnan toteuttamiseen tarvittavia tietoja
Esim. osallistumiset ketjujen tai yhteistyökumppanien järjestämiin kilpailuihin tai tilaisuuksiin

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Tässä rekisterissä käsittelemme Keskon päivittäistavaratoimialan toteuttamien erilaisten arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.

Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä. Kulloinkin antamasi tiedot (esim. henkilötiedot, antamasi vastaukset kyselyissä tai tutkimuksissa, verkkoselailutiedot) voidaan yhdistää Plussa-asiakastietoihisi ja analyysin tuloksia voidaan käyttää K-ruokakauppojen, Keskon ja sen tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoinnin tai asiakaspalvelun toteuttamiseen ja tilastointiin.

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu käsitellä arvonnan tai kilpailun yhteydessä meille antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseen, toteuttamisen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon sekä liiketoimintaamme asiakaslähtöisempään kehittämiseen. Tietojen käsittely ja analysointi mahdollistaa kohdistettujen ja räätälöityjen hyödykkeiden tai etujen tarjoamisen sinulle sekä liiketoimintamme palveluiden laadun parantamisen.

4. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme seuraavasti:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkittujen voittajien tietoja säilytämme arvontaverolainsäädännön mukaisesti kuluvan vuoden ja sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä tietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan.

5. Oikeutesi peruuttaa suostumus

Kun käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tietosuojakysely@kesko.fi.

6. Mitä muita oikeuksia sinulla on?

Tietojen tarkastaminen Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Kesko ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Tietojen siirtäminen Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

Käsittelyn vastustaminen Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.

Käsittelyn rajoittaminen Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

7. Kuinka käytät oikeuksiasi?

Keskolla on tietosuojaportaali osoitteessa www.kesko.fi/tietosuoja. Portaalissa voit tehdä toimenpidepyynnön tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksillasi. Portaalin kautta saamaamme pyyntöön vastaamme ensisijaisesti portaalin kautta ellet nimenomaan pyydä muuta toimitustapaa.

Mikäli et halua tai voi käyttää portaalin palveluita, voit myös lähettää meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun osoitteeseen. Merkitse kuoreen ”tietosuoja”. Tällaiseen pyyntöön vastaamme kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden.

8. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista

Kesko rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse, mutta käyttää myös apunaan erilaisia palveluntuottajia. Kesko pyrkii käyttämään parhaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja vastaa valitsemiensa palveluntuottajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu:

- Tietotekniikka- ja järjestelmäpalveluiden tuottajia

Kesko Oyj:n eri yksiköille tai tytäryhtiöille sekä K-ruokakaupoille luovutetaan kulloinkin asian hoitamiseen vaaditut henkilötiedot mm. mahdollisten luvattujen palkkioiden toimittamiseksi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

9. Valitusosoitus

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

10. Välttämättömät tiedot

Jotta voisimme kehittää K-ruokakauppojen sekä Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden toimintaa asiakaslähtöisemmäksi, palkita sinut ja noudattaa ketjutoimintaan liittyviä sopimuksia, on meidän käsiteltävä välttämättömiä henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat mm. nimi ja yhteystiedot.

11. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita, informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

12. Tiedot, jotka on hankittu muualta kuin sinulta

Voit olla yhteydessä Keskon tietosuojavastaavaan, jos asiasi koskee henkilötietojen käsittelyä tai EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuvien oikeuksiesi käyttämistä Keskon tai sen tytäryhtiöiden toiminnoissa.

Saat yhteyden Kesko Oyj:n tietosuojavastaavaan sähköpostitse
tietosuojavastaava@kesko.fi

Kauppasi edut, ruokavinkit, kilpailut ja uutuudet ensimmäisten joukossa