Kilpailut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Superpäivien Audi-arvonnan voittaja on arvottu!

Superpäivien Audi-arvonnan voittaja on arvottu!

K-Supermarket

Syksyn Superpäivien arvonnan voittaja on arvottu ja Audi A1 -henkilöauton uusi omistaja on Irja Kuopiosta!

Voittajaan ollaan oltu yhteydessä puhelimitse ja palkinto luovutetaan K-Supermarketilla Kuopiossa! Kiitos kaikille osallistuneille ja Superpäivien asiakkaille!

Audi-arvona-yhteistyökumppanit

Näin osallistut

Arvontaan voit osallistua Superpäiviltä 29.8.-8.9.2019 saadulla kassakuitilla maanantainin 9.9. asti. Syötä kuitistasi osallistumiskoodi sekä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Lopuksi lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin sinulla on kuitteja, mutta syötä lomakkeelle vain yksi koodi kerrallaan.

Muodosta osallistumiskoodi kuitista näin:

Osallistumiskoodi on aina 6-numeroinen.

k-Supermarket Superpäivät Voita Audi näin osallistut 2-2019

1. Syötä kuitin ostopäivästä kaksi ensimmäistä numeroa. Luvut voivat olla väliltä 01-08 ja 29-31.

2. Koodin neljä viimeistä numeroa ovat kuitin loppusumma. Älä pyöristä lukua. Mikäli loppusummassa on vain kolme numeroa, lisää eteen yksi nolla. Mikäli loppusummassa on yli neljä numeroa, syötä loppusumman neljä viimeistä numeroa. Jos kuitissasi on useampi loppusumma rivi, ota osallistumiskoodiin numerot viimeisestä rivistä eli siitä summasta, jonka olet kassalla maksanut.

Säilytä kuittisi! Palkinto luovutetaan vain kuittia vastaan.

Tilaa samalla asiakaskirjeemme

Haluaisitko viikoittain sähköpostiisi sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia, etuja lempituotteistasi, arvontoja ja tiedon kauppasi uutuuksista? Tilaa asiakaskirjeemme täyttämällä lomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi ja Plussa-korttisi numero sekä anna suostumuksesi sähköpostilla lähestymiseen.

Kilpailuaika

29.8.-9.9.2019

Voittajille ilmoittaminen

Arvomme palkinnon keskiviikkona 11. syyskuuta. Jos voitto osuu kohdallesi, soitamme sinulle!

Osallistu arvontaan täyttämällä tiedot

Säännöt