Syötä koodi K-Supermarketin Superpäivät-kuitista ja voita Audi!

Syötä koodi K-Supermarketin Superpäivät-kuitista ja voita Audi!

K-Supermarket

Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille! Voittajaksi arvottiin K-Supermarket Söderkullan asiakas Sanna. Suuret onnittelut voitosta!

Jos kävit Superpäivillä 31.1.-10.2., osallistu kuitilla arvontaan ja voit olla kohta upouuden Audin omistaja.

Palkintona arvotaan neliovinen Cortina-valkoinen Audi A1 Sportback Business -henkilöauto (arvo 25 853 €).

Katso supertarjoukset

Voita audi kumppanilogot 2-2019

Näin osallistut

Arvontaan voit osallistua Superpäiviltä 31.1.-10.2.2019 saadulla kassakuitilla. Syötä kuittisi osallistumiskoodi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Lopuksi lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin sinulla on kuitteja, mutta syötä lomakkeelle vain yksi koodi kerrallaan.

Muodosta osallistumiskoodi kassakuitista näin:

Osallistumiskoodi on 6-numeroinen

1. Syötä kuitin ostopäivästä kaksi ensimmäistä numeroa. Numerot voivat olla väliltä 01-10 tai 31.

2. Koodin neljä viimeistä numeroa ovat kuitin loppusumma eli maksamasi ostosten loppusumma. Älä pyöristä lukua. Mikäli loppusummassa on vain kolme numeroa, lisää eteen yksi nolla. Mikäli loppusummassa on yli neljä numeroa, syötä loppusumman neljä viimeistä numeroa. Jos kuitissasi on useampi loppusumma rivi, ota osallistumiskoodiin numerot viimeisestä rivistä eli siitä summasta, jonka olet kassalla maksanut.

k-Supermarket Superpäivät Voita Audi näin osallistut 2-2019

Säilytä kuittisi! Palkinto luovutetaan vain kuittia vastaan.

Tilaa samalla asiakaskirjeemme

Haluaisitko viikoittain sähköpostiisi sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia, etuja lempituotteistasi, arvontoja ja tiedon kauppasi uutuuksista? Tilaa asiakaskirjeemme täyttämällä lomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi ja Plussa-korttisi numero sekä anna suostumuksesi sähköpostilla lähestymiseen.

Kilpailuaika

31.1.-12.2.

Voittajille ilmoittaminen

Arvomme palkinnon 13.2. Jos voitto osuu kohdallesi, soitamme sinulle.

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjät
Kesko Oyj
K-Supermarket ketjuyksikkö
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Yhteistyökumppani:
Unilever Finland Oy
Rointeentie 10
FI-00510 Helsinki

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistut täyttämällä arvontalomakkeelle osallistumiskoodin Superpäivät-kassakuitistasi sekä omat yhteystietosi ja lähettämällä lomakkeen Osallistu-nappia painamalla. Katso ohjeet koodin muodostamiseen yläpuolelta Näin osallistut -osiosta.

Arvontaan voit osallistua vain 31.1.-10.2.2019 K-Supermarketeista lunastetuilla kassakuiteilla. Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin sinulla on kassakuitteja. Syötä lomakkeelle yksi koodi kerrallaan. Palkinto arvotaan kaikkien 31.1.-12.2.2019 lähettyjen lomakkeiden kesken.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua K-Supermarketien henkilökunta eikä kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt Kesko Oyj:stä, Unilever Finland Oy:stä eikä mainostoimisto Reputationista. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Voittorivi arvotaan 13.2.2019. Palkinnon arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken. Mikäli voittorivi löytyy useammalta henkilöltä, arvotaan kaikkien voittorivin syöttäneiden kesken palkinnon voittaja. Voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Audi A1 -henkilöauto:

Audi A1 Sportback Business -henkilöauto 1,0 TFSI 70 kW ultra
4-ovinen
väri Cortina-valkoinen, sisäväri musta
Arvo 25  853 €

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Palkinto luovutetaan ainoastaa kuittia vastaan. Palkinnon luovutustilaisuus järjestetään K-Supermarketissa. Voittaja vastaa kaikista mahdollisista voiton lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero
Palkinnon tarjoaa Yhteistyökumppani Unilever Finland Oy, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla verkkosivuilla, mobiilisovelluksessa tai somekanavissa.