Kilpailut
Voita helppoja välipaloja arkeen

Voita helppoja välipaloja arkeen

Oletko jo maistanut Hetki-välipaloja? Sarjasta löytyy mm. täytettyjä rieskoja ja kerrossalaatteja. Ne ovat helposti mukaan otettavia ja vaikka matkalla syötäviä. Mutta ne helpottavat myös perheen ruokahuoltoa esimerkiksi koulupäivien jälkeen tai työpäivien aikana. Ne sopivat hetkeen kuin hetkeen ja pelastavat niin lapset kuin aikuisetkin nälän yllättäessä. Osallistu nyt arvontaan ja voit voittaa kylmälaukullisen Hetki-välipaloja!

Tuhdeista rieskoista löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Pehmeiden vehnäisten ja rukiisten Hetki-rieskojen täytteiksi on valikoitunut suomalaisille tuttuja makuja: mausteinen kana-caesar, perinteinen kinkku-cheddar, maukas metwursti ja kasvisversio mozzarella. Tuoreutta rieskoihin tuovat jääsalaatin lehdet.

Ruokaisat kerrossalaatit sopivat välipalaksi tai pieneksi lounaaksi. Kerrossalaatin mukana tulee haarukka, joten annos on helppo syödä missä tahansa. Kerrossalaattien avulla pääsee herkulliselle makumatkalle aina Pohjois-Italiaan, Japaniin ja Pohjois-Afrikkaan asti. Hetki-kerrossalaattisarjasta löytyy Mozzarella-pasta ”Genovese”, Kana-nuudeli ”Miso” ja Kana-couscous ”Harissa”.

Kerrossalaattien ja rieskojen lisäksi Hetki-välipalavalikoimaan kuuluu myös täytettyjä patonkeja, tuorepuuroja ja naposteluhedelmiä. Tutustu Hetki-välipaloihin täältä.

Fresh välipalakampanja kilpailusivumateriaali kuvituskuva 202006222

Näin osallistut

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja voita kylmälaukullinen Hetki-välipaloja! Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl tuotepaketteja (arvo 65 €).

Kilpailuaika

31.7.-31.8.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste