Voita Iittalan Leimu-valaisin

Voita Iittalan Leimu-valaisin

K-Supermarket logo

Keskittämällä ostoksesi K-Supermarkettiin, voit kerätä Fiskars All Steel -ruoanvalmistusvälineet, Functional Form -veitset, Iittalan Essence-viinilasit ja Hackmanin Savonia-aterinsetin -50% keräilyhintaan itsellesi tai läheiselle lahjaksi! Tutustu tuotteisiin ››

Osallistu Leimu-valaisimen arvontaan!

Arvomme yhteensä kolme (3 kpl) harmaata Leimu-valaisinta. Lampussa yhdistyy tyylikkäällä otteella betoni ja lasi. Lampun koko 300x200 mm. Palkinnon arvo 495 €.

KSM Iittala leimu valaisin kuvituskuva

Näin osallistut

Täydennä lomakkeelle etu- ja sukunimesi, lähiosoitteesi, postinumerosi, sähköpostiosoitteesi ja vahvista täysi-ikäisyytesi. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Haluaisitko viikoittain sähköpostiisi sinulle sopivia ajankohtaisia ruokavinkkejä, tarjouksia, etuja lempituotteistasi, arvontoja ja tiedon kauppasi uutuuksista? Tilaa asiakaskirjeemme täyttämällä lomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi ja Plussa-korttisi numero sekä anna suostumuksesi sähköpostilla lähestymiseen.

Lopuksi lähetä lomake painamalla Osallistu-nappia.

Kilpailuaika

18.3.-7.7.2019

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille lähetetään sähköpostitse tieto voitosta ennen palkintojen postittamista.

Säännöt

1. Arvonnan järjestäjät
Kesko Oyj K-Supermarket ketjuyksikkö Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Fiskars Oyj Hämeentie 135 A PL 130, 00561 Helsinki

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistut täyttämällä K-Ruoka.fi-sivustolla omat yhteystietosi palkinnon postittamista varten arvontalomakkeelle ja lähettämällä lomakkeen Osallistu-nappia painamalla. Arvontaan osallistuvat 18.3.-7.7.2019 lähetetyt lomakkeet.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 8.7.2019. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse, ja palkinnot toimitetaan postitse voittajien ilmoittamiin postiosoitteisiin. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) Iittala Leimu -valaisinta. Yhden palkinnon arvo on arvo 495 €. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 1 485 €.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero
Arvonnan järjestäjä (Fiskars Oyj) vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.