Osta Saarioinen-uutuus ja voita matka Italiaan!

Osta Saarioinen-uutuus ja voita matka Italiaan!

K-Market-logo-680x50

Palkintona makumatka Italiaan ja Sikke Sumarin kokkauskurssi

Osallistua voi ostamalla 26.3.2023 mennessä K-Marketin myymälöissä minkä tahansa kampanjatuotteista ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Sikke Sumarin kokkauskurssin Italiassa. Arvomme yhden palkinnon, arvo noin 2100 euroa.

Palkinto sisältää Sikke Sumarin ruokamatkan Gardajärvelle. Palkinto on 1:lle hengelle ja sisältää reittilennot turistiluokassa (Helsinki-Milano-Helsinki), majoituksen kahden hengen huoneessa, ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset ja retket sekä ruoanvalmistusta Sikke Sumarin opastuksella. Matka järjestetään 25.-29.10.2023.

Arvontaan osallistuu ostamalla tuotteita myös K-Marketien verkkokaupasta.

Mikäli Plussa-kortti vielä puuttuu, onnistuu sen hankkiminen netistä. Ja mikä parasta, veloituksetta! Tilausohjeet täällä.

KM Saarioinen 0323 verkkosivujen kuvat2

Onnea arvontaan!

Italia Lautasella -jaettavat pastat kahdelle

Yhdessä syöminen on italialaisten DNA:ssa. Suku ja ystävät kokoontuvat pitkän pöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta ja vaihtamaan päivän kuulumisia. Tämän tietää myös Italia-asiantuntija, kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumari, joka on yhdessä Saarioisten äitien kanssa kehittänyt kaksi jaettavaa pasta-ateriaa Italia Lautasella -tuoteperheeseen. Pitkään haudutetun jauhelihapastan Bolognasta ja herkullisen kana-pekonipastan Modenasta reseptit perustuvat Siken tarinoihin ja makumuistoihin Italiasta.

Italia Lautasella Pasta bolognalaisittain kahdelle sisältää herkullista pitkään haudutettua jauhelihalihakastiketta tagliatelle-pastan ja juustoraasteen kera. Kastikkeelle makua antavat italialaiseen tyyliin yrtit, tomaatti, selleri ja punaviini. Lämmitä kasarissa tai mikrossa. Ripottele juustoraaste ja tarjoile salaatin kera ja nauti yhdessä perheen tai ystävän kanssa. Italia Lautasella Kana-pekonipasta modenalaisittain kahdelle on täyteläisen kermainen pasta-ateria broilerin fileestä, pekonista ja penne-pastasta. Modenan alueelta inspiraation saanut pasta-ateria on maustettu italialaisittain valkosipulilla, mustapippurilla ja valkoviinillä. Yllätä perheesi tai ystäväsi täydellisen maistuvalla aterialla. Lämmitä kasarissa tai mikrossa ja täydennä kokonaisuus salaatilla

Kilpailuaika

27.2.-26.3.2023

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste