Kilpailut
Voita Piltti-lastenruokapaketti

Voita Piltti-lastenruokapaketti

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat kaikista tiukimmat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Piltin lastenruokatehtaalla käytetään vain huolellisesti valittuja ja kymmeniä testejä läpäisseitä, kaikkein puhtaimpia raaka-aineita.

Lastenruokien raaka-aineille on asetettu huomattavasti tiukemmat puhtausvaatimukset kuin muille elintarvikkeille, joten mikä tahansa porkkana ei pääse Piltti-purkkiin asti. Piltti-lastenruoissa ei käytetä koskaan säilöntä- tai väriaineita. Niiden käytön kieltää jo Suomen lakikin. Piltti-purkkiruoat säilyvät pitkään ilman säilöntäaineita, sillä höyrykuumentaminen ja ilmatiivis purkki säilyttävät lastenruoan ja sen ravintoaineet luontaisesti.

Piltti kuvituskuva 680x400px

Lue lisää lastenruoasta ja selvitä uskotko myytteihin! Piltin vastauksia yleisimpiin lastenruokamyytteihin löydät täältä.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja voita muhkea Piltti-lastenruokapaketti! Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Piltti-tuotepaketteja, jotka sisältävät Piltti-lastenruokasarjan purkkituotteita voittajan valinnan mukaan (arvo á 40-100€ voittajan tuotevalinnoista riippuen).

Näin osallistut

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-30.6.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste