Kilpailut
Voita laatikollinen herkullisia RØAR jäätelöitä!

Voita laatikollinen herkullisia RØAR jäätelöitä!

RØAR on kasvipohjainen jäätelöuutuus, jonka ytimessä ovat luonnonmukaisuus, herkullisuus ja villi asenne elämään. RØAR on luotu intohimolla ja suurella sydämellä, eettisesti hankituista ja laadukkaista luonnon raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä valkoista sokeria eikä palmuöljyä ja tuotteiden valmistuksessa käytetty kaakao on UTZ-sertifioitua. RØAR tekee myös yhteistyötä Panthera-järjestön kanssa tiikereiden suojelemiseksi.

Kolme villisti hemmottelevaa jäätelömakua, jotka maistuvat taivaallisen hyvälle: Hasselpähkinä suklaakeksi, Kookos mango-passion kaurakeksi ja Hampunsiemen suklaabrownie. Kaikki kolme uutuutta on valmistettu eri raaka-ainepohjista; Hampunsiemen suklaabrownie on valmistettu kaakaopohjaan, Hasselpähkinä suklaakeksi hasselpähkinätahnapohjaan ja Kookos mango-passion kaurakeksi kookosmaitopohjaan.

Vapauta makuhermosi ja villiinny kanssamme!

Vastaa kilpailukysymykseen ja osallistu arvontaan. Voit voittaa laatikollisen RØAR-jäätelöitä (6 purkkia, arvo noin 45€). Oikein vastanneiden kesken arvotaan yhteensä 5 palkintoa.

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kilpailukysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

29.3.-30.4.2020

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Säännöt
Rekisteriseloste