Voita Summer Look -tuotepaketti!

Voita Summer Look -tuotepaketti!

Kerro meille mitkä ovat sinun kesän meikkilookisi kulmakivet ja voita Summer Look -tuotepaketti itsellesi!

Luo helppo kesäinen meikkilook L’Oréal Paris –meikkituotteilla. Raikas ja helppo look syntyy vain neljällä tuotteella nopeasti ja vaivattomasti.

1. Aloita tekemällä meikkipohja C’est Magic CC tai BB- voiteella. CC-voide on kevyesti peittävä ja punaisuutta neutralisoiva. BB-voiteella saat kevyen ja kuulaan pohjan. Molemmat voiteet sisältävät aurinkosuojakertoimen 20.

2. Tuo auringonhehkua ihollesi Bronze to Paradise –aurinkopuuterilla. Korosta poskipäitä ja sipaise tuotetta myös luomillesi sekä hiusrajaan. Koostumus sisältää kookosöljyä, persikka- ja mangovoita.

3. Viimeistele look vedenkestävällä Air Volume Mega –maskaralla ja Brilliant Signature Plump-in-Gloss –huulikiillolla. Air Volume Mega –maskara antaa ripsillesi megatuuheutta ja on helppo poistaa vain lämpimällä vedellä. Brilliant Signature Plump-in-Gloss –huulikiilto antaa runsasta kiiltoa ja sen hyaluronihappoa sekä kollageenia sisältävä koostumus antaa huulille kosteutusta ja täyteläisyyttä.

Mitkä ovat sinun kesän meikkilookisi kulmakivet? Kerro ne meille ja voita Summer Look –tuotteet itsellesi! Arvomme yhteensä 5 kappaletta tuotepaketteja (arvo n. 80€)_

L-Oréal Paris 06 Pirkka kilpailusivun banneri 680x500

Näin osallistut

Vastaa kysymykseen ja jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle.

Kilpailuaika

1.6.-2.8.2022

Voittajille ilmoittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Mitkä ovat sinun kesän meikkilookisi kulmakivet?

Kirjoita tähän vastauksesi
Säännöt
Rekisteriseloste