Kilpailut
Voita Zoégas-kahveja ja Nescafé Dolce Gusto -kapselilaite!

Voita Zoégas-kahveja ja Nescafé Dolce Gusto -kapselilaite!

Laadukkaista ja erityisen maukkaista kahvisekoituksistaan tunnetulla Zoégasilla on pitkät perinteet Ruotsissa. Zoégas on maan ensimmäinen tummapaahtoisen kahvin toimija, jo vuodesta 1886, ja se on edelleen markkinoiden myydyin tummapaahtoinen kahvi. Huolella valitut korkealaatuiset pavut tuovat Zoégasille sen erityislaatuisen pehmeän ja hienostuneen aromin sekä pitkään kestävän jälkimaun.

Kerro, mikä seuraavista Zoégas-kahveista herättää kiinnostuksesi ja osallistu Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus -kapselilaitteen ja Zoégas-kahvien arvontaan! Palkinnon arvo on n. 250 €.

ZOÉGAS BLUE JAVA -suodatin- ja papukahvi

Kevyt tummapaahtoinen kahvi, jossa on vivahde mausteisuutta. 100 % Arabica-kahvia. Paahtoaste 5/8. Valmista kahvi annostelemalla 6,25g mitallinen kuppia kohden. Käytä valmistukseen kylmää raikasta vettä.

Zoegas 4 680x300

ZOÉGAS STOCKHOLM -suodatinkahvi

Keskipaahtoinen kahvi, jossa on aromaattinen ja pehmeä vivahde ja tasapainoinen jälkimaku. 100 % Arabica-kahvia. Paahtoaste 4/8. Valmista kahvi annostelemalla 6,25 g mitallinen kuppia kohden. Käytä valmistukseen kylmää raikasta vettä.

Zoegas 3 680x300

NESCAFÉ® Dolce Gusto by ZOÉGAS Morgonstund -kapselikahvi

Intensiivinen ja täyteläinen tummapaahtoinen kahvi, jossa voit aistia myös kirpeyttä sekä kirsikan vivahteita. 100 % Arabica-kahvia. Kapselikahvi NESCAFÉ® Dolce Gusto -laitteeseen.

Zoegas 2 680x300

NESCAFÉ® Dolce Gusto by ZOÉGAS Espresso -kapselikahvi

Tumma ja mausteinen espresso, jossa voit aistia myös hasselpähkinän ja lakritsin vivahteita. Kapselikahvi NESCAFÉ® Dolce Gusto -laitteeseen.

Zoegas 1 680x300

Näin osallistut

Vastaa alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailuaika

1.-30.4.2021

Voittajille ilmoittaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikä näistä Zoégas-kahveista kiinnostaa sinua eniten?

  • Zoégas-suodatinkahvit
  • Zoégas-papukahvit
  • Zoégas-kapselikahvit
Osallistumalla hyväksyn säännöt ja henkilötietojeni käsittelyn.
Säännöt
Rekisteriseloste