Kesän kivoimmat tuliaiset mökille

Yllätysvisiitti tai suunniteltu kyläily – mökkivieras vie mukanaan aina reilut tuliaiset. Kokoa kotimaisista tuotteista hauska lahjakori tai ruokakassi, joka on isäntäväen mieleen!

1. Ruokalahjaksi mökkimenu

MökkimenuHyvä ruoka ja mökkeily kuuluvat yhteen. Mökkivieraat voivat isäntäväen kanssa suunnitella yhteisen mökkimenun ja tuoda tullessaan raaka-aineet yhteiseen kokkailuun. Mökkimenussa maistuvat kesän tuoreimmat maut. Alkupalaksi maistellaan lämmintä salaattia ja meheviä grillileipiä, pääruokana kalaa, lihaa ja varhaisperunoita ja jälkiruokasi tietenkin itse tehtyä jäätelöä. Klikkaa ja katso reseptit!

2. Salaattisanko

Salaattisanko
Vie mukanasi kyläreissulle tarveaineet ämpärilliseen raikasta salaattia! Kesällä kotimaiset vihannekset ovat maukkaimmillaan ja salaattisangon viimeistelet oliiviöljyllä ja omenaviinietikalla.

Kuvan tuotteet:

3. Yllätysvieraan tuliaiset

Yllatysvieraat
Jos piipahdat yllätysvierailulle ystävien kesämökille, on kohteliasta viedä tarjoilut itse mukana. Pakkaa tuliaiskoriin kaikki tarpeellinen kahvitteluhetkeen: kahvia, maitojauhetta, keksejä sekä tietysti tuoreita mansikoita!

Kuvan tuotteet:

  • Fazer Marianne-keksit
  • Paulig Presidentti Gold Label -kahvi
  • Valio maitojauhe
  • Kotimaisia mansikoita

4. Yllätä kukkasin

Yllata_kukkasin
Kauniit kesän kukkaset ovat ihana yllätys myös mökille! Voit koristella muovisen altakasteluruukun päällystämällä sen villalangalla.

Kuvan tuotteet:

5. Lettukestikulho

Lettukestit
Kutsu itsesi kylään muurinpohjalettukesteille! Kirjoita lettuohje kauniille kortille ja kerää isoon muovikulhoon kaikki tykötarpeet taikinan valmistukseen ja herkkulettujen tarjoiluun.

Kuvan tuotteet:

6. Mökkikylpylän hemmottelupaketti

Mokkikylpyla
Tuo ripaus ylellisyyttä mökille ja kokoa tuliaisiksi kauneudenhoitotuotteita ruokakaupan antimista. Kerää pesuvatiin vaikkapa puhdistava merisuolakylpy jaloille, hunajainen puhdistus ja kahvikuorinta kasvoille sekä lempeisiin löylyihin ihoa raikastava kurkkunaamio. Kynttilät luovat kesäillassakin tunnelmaa. Voit viimeistellä rentouttavan kylpylähetken vartalovoiteella ja kynsilakalla.

Kuvan tuotteet:

Merisuolakylpy jaloille

Sekoita kourallinen merisuolaa puoleen vadilliseen lämmintä vettä. Liota jalkoja noin 15 minuuttia kunnes vesi on jäähtynyt. Taputtele jalat pyyhkeellä kuivaksi.

Hunajainen puhdistus kasvoille

Hiero juoksevaa hunajaa kasvoille sormenpäillä pyörivin liikkein. Kasta sormet lämpimään veteen ja jatka hierontaa vielä muutama minuutti. Huuhtele lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi.

Kahvikuorinta

Keitä ensin pannullinen kahvia. Keitetyistä kahvinpuruista saat oivan kuorinnan kasvoille, käsille tai jaloille. Hiero puruja kostutetulle iholle. Huuhtele.

Raikastava kurkkunaamio

Laita kurkkuviipaleita kasvoille ja nauti saunan lämmöstä 10–15 minuuttia.

Pirkka-tuotteita tuliaispaketteihin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

On mökkeilyn aika

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.