Mikä on nyt in? Pukeutumisvinkit kesän juhliin

Kesän korvalla juhlitaan paljon, kun ajankohtaisiksi tulevat valmistujaisjuhlat ja koulujen päättäjäiset. Kesällä juhlitaan myös häitä, ripille pääsyä, nimiäisiä ja pyöreitä vuosikymmeniä. Nyt onkin aika päivittää vaatekaappi jälleen juhlakuosiin!

Suosi rohkeita värejä

Tänä vuonna juhlavaatteissa hohtavat metallinsävyt sädehtivät kilpaa auringon kanssa. Hopea, kulta ja kupari luovat vaatteisiin peilimäistä kiiltoa ja sopivat hyvin etenkin valmistujaisiin ja häihin.

Kesällä asut hehkuvat väreissä, ja tänä vuonna syvän sininen pukee niin miehiä kuin naisiakin. Hehkuva punainen ja keltainen kuuluvat myös ehdottomasti kesän väriskaalaan – juhlavaa kokovalkoista unohtamatta. Materiaaleista paluuta ovat tekemässä etenkin silkki ja satiini.

Kuosit ovat pop

Kesällä kankaat puhkeavat kukkaan ja värikkäitä kuoseja nähdään paljon. Myös itämaisuus ja graafiset elementit toistuvat niin miesten kuin naistenkin juhla-asuissa, eikä tänä vuonna eri kuosien sekoittamisesta rangaista.

Naisilla helma saa olla pitkä, sillä midi- ja maksimekot ovat nyt kuuminta muotia. Myös asymmetriset leikkaukset ovat trendikkäitä.

Älä unohda viimeistellä asuasi!

Juhla-asu viimeistellään näyttävillä ja jopa kuninkaallisilla koruilla. Geometrisuus näkyy vaatetrendien lisäksi myös koruissa. Tänä vuonna matalapohjaiset, sirot ja käytännölliset juhlakengät ovat muotia. Kengät saavat välkkyä rohkeasti sekä metallinväreissä että glitterissä.

Viilenevää kesäiltaa varten kannattaa juhliin lähtijän varata mukaansa myös hartiahuivi, neule tai kevyt pikkutakki. Vaalea pitsineule tuo asuun juhlavan säväyksen, mutta pikkutakeissa raikkaat värit näyttävät syötävän herkullisilta. Trendikäs mies voi pukea kevyen neuleen myös huolettomasti irtotakin alle tyylikkyydestä tinkimättä.