Mitä lahjaksi opettajalle?

Kevätjuhlien kynnyksellä monessa perheessä pohditaan, minkälaisella lahjalla muistettaisiin ja kiitettäisiin opettajaa. Keräsimme yhteen parhaat lahjavinkit kouluun ja päiväkotiin.

Lasten lisäksi myös opettajat, kouluavustajat ja päiväkodin työntekijät ovat ahkeroineet läpi pitkän lukuvuoden. Keväällä saatava kiitos lämmittää mieltä ja antaa puhtia!

Sano se kukkasin

Kukat ovat perinteinen ja toimiva tapa kiittää. Kaunis ruusukimppu tai kukka-asetelma sopii keväiseen juhlaan ja saa taatusti vastaanottajansa hymyilemään. Pidempään kestävät ruukkukukat ovat oiva valinta viherpeukalolle ja tuovat iloa koko kesäksi. Liitä kukkien mukaan lapsen askartelema kiitoskortti tai piirustus, jolloin saat lahjasta persoonallisemman.

Toivota rentouttavaa kesää

Kiitä opettajaa ahkerasta työstä tarjoamalla mahdollisuus omaan aikaan kiinnostavan kirjan parissa. Kirjan kaveriksi sopii mitä parhaiten suklaa ja täydellinen rentoutumishetki on taattu.

Kokoa lahjakori

Ajatuksella koottu herkkukori on myös mainio tapa kiittää opettajaa. Sujauta koriin esimerkiksi Pirkka Master Blend -kahvia, juustoille tarkoitettu Pirkka Parhaat keksilajitelma, hilloja tai sinappia.

Herkkujen lisäksi lahjansaajaa voi ilahduttaa ylellisillä Pirkka Argan -sarjan tuotteilla tai Pirkan kesäntuoksuisella nestesaippualla.

Vinkki: kokoa lahja korin sijasta kätevään kestokassiin. Pirkan kestokassia koristavat valokuvaaja Konsta Punkan upeat otokset, joten kassia kelpaa kantaa mukana niin rannalla kuin mökkireissuillakin!

Ilahduta itse tehdyllä

Itse tehdyt lahjat ilostuttavat usein eniten. Voit toivottaa opettajalle makoisaa kesää esimerkiksi kotitekoisten herkkujen avulla. Suklaisia pikkuleipiä on hauskatehdä yhdessä lasten kanssa. Varaa aineksia niin, että myös pikkuleipurille riittää maistiaisia valmiista herkuista.

Trenditietoinen leipuri maustaa keksit matchajauheella. Keksit kannattaa säilymisen vuoksi lahjoittaa ilman täyttämistä, mutta lahjansaajalle voi vinkata kortissa keksien nauttimisesta täytteen tai jäätelön kera.

Jos leipominen ei innosta tai lahjansaaja ei makeasta piittaa, on savun makuinen BBQ-rub oiva valinta! Mausteseos onnistuu varmasti kaikilta ja koristelulla maustepurkista saa näyttävän lahjan. 

Herkkujen lisäksi opettajaa voi kiittää myös runolla, kirjeellä tai vaikkapa tarinalla siitä, mitä lapset ajattelevat opettajan tekevän kesällä.

Valinnanvapautta lahjakortilla

Lahjakortti on varmasti mieluisa lahja ja oiva lahjaidea opettajille ja hoitajille. K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Tutustu myös Gift4You-elämyslahjakortteihin ja brändilahjakortteihin.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Ruoka-mobiilisovellus