Opiskelijan tupaantuliaiset

Oletko juuri omilleen muuttanut opiskelija, tai saanut kutsun opiskelijan tupaantuliaisiin? Tuparilahjan keksiminen ei aina ole helppoa, saati sitten viihtyisien juhlien järjestäminen pienellä budjetilla.

Mitä tupaantuliaislahjaksi opiskelijalle?

Juuri omilleen muuttaneen opiskelijan asunnossa ei usein ole juurikaan tilaa ylimääräiselle tavaralle, joten varmasti käyttöön menevä lahja on esimerkiksi sisustusesineitä varmempi valinta. Opiskelijalta itseltäänkin voi kysyä vinkkiä lahjatoiveista: ehkä jotain sellaista, mitä hän ei itse viitsi opiskelijan usein pienehköillä tuloilla hankkia? Muutaman ihmisen ryhmän keräämällä saa jo isommankin lahjan.

Siivoustuotteet kuulostavat tylsältä lahjalta, mutta kirvoittavat taatusti riemunkiljahduksia lahjansaajassa! Ne ovat juuri sellaisia tuotteita joita viikoittain huomaa tarvitsevansa, muttei koskaan kaupassa muista nostaa ostoskärryyn. Värikäs ämpäri toimii samalla lahjapakettina, kun kokoat tuotteet sen sisään! Puhtaanraikkaasta keittiöstä pitävät huolen Pirkka pehmeät pesusienet ja Pirkka keittiö- ja yleispuhdistussuihke, kodin pinnat kiillotetaan Pirkka puhdistusliinoilla ja puhtoinen pyykki saavutetaan Pirkka Sensitive pyykinpesunestetableteilla.

Opiskelija ei useinkaan viitsi tuhlata rahaa itsensä hemmotteluun, vaikka oma aika ja rauhoittuminen tekisikin hyvää opintokiireiden keskellä. Mitä jos hankkisit tupaantuliaislahjaksi hemmottelupaketin? Pirkka Argan-sarja tuo luksusta päivittäiseen ihonhoitoon.

Näin järjestät tupaantuliaiset pienellä budjetilla

Miten tehdä edullista juhlatarjottavaa suuremmallekin vierasjoukossa? Tupaantuliaiset ovat rennot juhlat, joiden ruokien kanssa ei tarvitse turhaan hifistellä! Suunnittele juhlillesi budjetti, ja yritä pysytellä sen rajoissa – näin vältät ainakin suurimmat ylilyönnit! Jos tarjoilujen ideointi tuntuu haastavalta, hae inspiraatiota vaikka oman kauppasi tarjouksista ja päätä pääraaka-aineet niiden perusteella.

Jos haluat päästä mahdollisimman vähäisellä stressillä, valitse tarjottavaksi nopeita ja helppoja ruokia joiden valmistus ei vaadi turhaa näpertelyä. Pellillinen suolaista piirakkaa on varma valinta, samoin ihana italialainen focaccia. Salaatti maistuu kaikille, ja erilaisia reseptivaihtoehtoja on rajattomasti! 

Tupaantuliaisten jälkiruokavalikoima ei kaipaa kruunukseen näyttävää täytekakkua; helppoja ja maukkaita vaihtoehtoja makeaksi voisivat olla vaikkapa vadelmaiset tiikerikakkuruudut, mustikkarahkapiirakka tai kahden suklaan piirakka? Tai miltä kuulostaisi ihana, taatusti suosionosoituksia vierailta keräävä helppo mutakakku?

Lisää tuparivinkkejä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.