Pirkka-kestokassin parhaat käyttövinkit

Pirkan ympäristöystävällinen kestokassi on käytännöllinen ja tyylikäs kodinapuri, joka taipuu moneksi. Kestokassi kantaa painavatkin ostokset kätevästi kotiin ja toimii näppäränä säilytys- ja keräilykassina.

Kestokassi on kestovalinta

Suomen ympäristökeskuksen Optikassi-tutkimuksessa vertailtiin erilaisten kassimateriaalien kasvihuonepäästöjä tuotteiden koko elinkaaren ajalta ja havaittiin, että tekokuituinen kestokassi aiheuttaa vähiten päästöjä.

Tekokuituinen Pirkka-kestokassi on kestävä valinta myös käytettävyydeltään: se kestää hyvin kulutusta, kantaa yli kymmenen kilon kuorman ja puhdistuu käsinpesulla 30 asteessa. Kestokassia voikin hyödyntää kodin askareissa monin eri tavoin.

Viisi tapaa hyödyntää Pirkka-kestokassia

  1. Kerää Pirkka-kestokassiin vanhat sanomalehdet ja mainokset. Voit kiikuttaa painavat lehtikasat samassa kassissa keräysastiaan, sillä kestokassi on tavallista paperipussia kestävämpi ja helpompi kantaa.
  2. Pirkka-kestokassiin keräät kätevästi myös tyhjät pullot. Konsta Punkan valokuvalla varusteltua Pirkka kestokassia ei tarvitse turhaan piilotella kaapissa, sillä se toimii myös sisustuselementtinä. Pullonpalautuskin sujuu entistä tyylikkäämmin, kun kantolaukkuna toimii kaunis designkassi.
  3. Kestokassi on pyykkääjän oiva apuri. Siinä likapyykki siirtyy kätevästi pyykkituvalle ja vastapestyt, märät pyykit pyykkinarulle.
  4. Säilytä kestokassissa liinavaatteita, villapaitoja tai muita kallisarvoista tilaa vieviä tekstiilejä. Esimerkiksi päiväpeitto, pienet koristetyynyt ja torkkuhuopa taittuvat siististi kestokassiin, jossa ne ovat pölyltä suojassa.
  5. Ota kestokassi mukaan mökille tai kotisaunalle. Painavankin kuorman kantava kassi sopii mainiosti puusaunan lämmityksessä tarvittavien halkojen siirtämiseen ja säilytykseen. Kun siirrät painavat halot liiteristä saunalle Pirkka-kestokassissa, vältyt turhilta naarmuilta ja tikuilta sormissa. Samalla suojaat polttopuita kosteudelta.

Katso Pirkan Facebook-sivuilta millaisia käyttövinkkejä asiakkaamme ovat keksineet Pirkka-kestokassille.

Tutustu lisäksi toiseen kierrätyksen edelläkävijään – Pirkka-kierrätysmuovikassiin!

Kestokassit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.