Sukkahousuniksien TOP 5 – vinkkejä kotiin

Sukkahousut, nuo Niksi-Pirkka -palstan viihdyttävät klassikot, ojentavat auttavat lahkeensa moniin kodin kiperiinkin tilanteisiin sekä käytännön ongelmiin – hymylihasten aktivointia unohtamatta!

1. Suojapussi aurinkolaseille


Suojapussi aurinkolaseille
Avokassukista saat kätevän suojapussin aurinkolaseillesi – näin ne eivät naarmuunnu edes käsilaukussa!

2. Kätevä pesulappu suihkuun


Kätevä pesulappu suihkuun
Sujauta palasaippuat sukkahousujen lahkeista sisään, ja edessäsi komeilee kaksi oivallista pesulappua. Saippua on aina ulottuvillasi, kun kiinnität sukkahousut vielä suihkun verhotankoon. Voit ilahduttaa perheenjäseniäsi hankkimalla jokaiselle omat, lempiväriset sukkahousut – suihkuun, tietysti.

3. Pikkupyykin pesupussi


Pikkupyykin pesupussi
Saat askarreltua vanhoista sukkahousuista näppärän pesupussin pikkupyykille. Leikkaa vain sopiva pätkä sääri- tai reisiosasta, nakkaa pyykit sisään ja pyöräytä päät solmuun. Nips, nips ja voilà!

4. Värikäs valonauha


Värikäs valonauha
Kirkas valonauha plus värilliset sukkahousut ovat yhtä kuin värikäs valonauha. Miksi siis ostaa useita erivärisiä valonauhoja, kun saat tuunattua yhdestä kirkkaasta valonauhasta kymmeniä värivariaatioita? Sujauta valonauha sukkahousuihin ja saat värikästä loistetta elämääsi!

5. Monikäyttöinen jumppanauha


Monikäyttöinen jumppanauha
Tee kätevä jumppaväline sitomalla sukkahousujen varpaat yhteen. Kiepsauta kokonaisuus tarvittaessa kaksinkerroin ja sitten ei muuta kuin venyttelemään, vetreytymään ja vahvistumaan.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.