Syksyn Ben & Jerry's jäätelöuutuudet

Ben & Jerry's on tuonut Suomen syksyä piristämään kaksi jäätelöuutuutta. Katso videolta Ben & Jerry'sin Hannan ja Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmasta tutun Akin tarjoiluehdotus!

Kinuskia, keksiä ja mustikkaa

Kinuskikermajäätelöä, mausteiset kinuskikeksipalat ja maustekeksisydän. Niistä on tehty aivan uusi Ben & Jerry's Speculoos? Specu-Love -jäätelö. Juuri oikeassa suhteessa rapeaa ja kermaista. Uutuus kuuluu Ben & Jerry's cookie-core -sarjaan eli kermainen jäätelö ympäröi herkullista keksisydäntä. Uutuusmaku on tullut Suomeen samaan aikaan kuin muihinkin maihin ja se on myynnissä ainoastaan K-ruokakaupoissa.

Greek style frozen Yogurt Blueberry Cheesecake on jäätelö suomalaiseen makuun: reilusti mustikkapyörteitä ja keksimuruja, aivan kuin mustikkajuustokakussa. Jäätelön raikkaus on peräisin jogurtista, sillä kermajäätelön joukkoon on sekoitettu kreikkalaista jogurttia.

Molemmille uutuuksille on myönnetty Reilun kaupan merkki, joka löytyy myös kaikista muista Suomessa myytävistä Ben & Jerry's jäätelöistä. Jäätelön raaka-aineet on siis hankittu Reilun kaupan viljelijöiltä eli niistä on maksettu reilu hinta.

Ben_ja_jerrys_uutuudet

Jäätelöherkkuja itse tehden

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.