Kaks Kokkii puhuvat suomalaisen ruoan puolesta

Kaks Kokkii eli Pasi Kuronen ja Matias Haapsaari tulivat tutuiksi somehitiksi nousseesta raparpekoni-reseptistään. Keitä Kaks Kokkii oikein ovat ja mitä he tavoittelevat?

Pasi Kuronen ja Matias Haapsaari ovat ammattikokkeja, joiden intohimona on suomalainen ruoka. 

"Suomessa on mieletön määrä tietotaitoa ja osaamista ruoantuotannon alueella. Haluamme omalla tavallamme tuoda esille huippulaadukasta suomalaista lähiruokaa ja sen tekijöitä", intohimoinen lähiruoan ystävä Pasi kertoo.

Kaks Kokkii aloittivat videoiden teon, koska halusivat näyttää ihmisille, miten hyvin kaikki tehdään Suomessa. He haluavat antaa lähiruoalle enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta väyliä jokaisen suomalaisen ruokapöytään. Heidän toiveenaan on, että lähiruoan kysynnän kasvun myötä saadaan luotua työtä Suomeen.

"Meille ammattikokkeina on ollut mieletöntä päästä tutustumaan monenlaiseen ruoantuotantoon ja päästä tekemään sitä osana tuottajien työvoimaa. Näihin paikkoihin ei moni kokki pääse. Kokemuksemme Kaks Kokkii:n myötä ovat avartaneet huimasti näkökantaamme ja lisänneet arvostusta kotimaista ruokaa kohtaan!"

Kaks Kokkii testaavat kesän ajan K-ruoan viikonloppumenun reseptejä. Uusimmat K-ruoka ja Kaks Kokkii -videot löydät viikonloppumenusta.

Kaks Kokkii - Keitä he ovat?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Parasta nyt: persimon