K-Ruoka-mobiilisovellus helpottaa arkeasi

Suosittu K-Ruoka-mobiilisovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille! Älykkäät toiminnot tekevät ostoslistan suunnittelusta ja kaupassa käymisestä entistä helpompaa. Sovelluksen reseptiosio tuo ruokatrendit ja ajankohtaiset ruokaohjeet ja reseptit suoraan kotikeittiöön. 

Lataa K-Ruoka mobiilisovellus omaan laitteeseesi.

Saako olla henkilökohtaisia etuja?

Lataa K-Ruoka sovellus sovelluskaupasta, syötä Plussa-korttisi numero ja saat sovellukseen viikoittain vaihtuvia henkilökohtaisia etuja - huipputuotteita sinulle henkilökohtaisesti alennettuun hintaan!

Mobiilisovelluksesta löydät

  • Usein ostetut tuotteet ja jaettavan ostoslistan
  • Henkilökohtaiset edut
  • Oman Plussa-pistekertymän
  • Oman kaupan aukioloajat ja tarjoukset
  • Yli 7 500 K-Ruoka.fi:n reseptiä
  • Omat suosikkireseptit 
  • K-ruokakaupat kartalla

Sovellus tarjoaa runsaasti ideoita ja inspiraatiota ruoanlaittoon. Erityisruokavaliot sisältävän reseptihaun lisäksi sovellus ehdottaa käyttäjälle suosituimpia, sesongin raaka-aineista valmistettuja, ajankohtaisia sekä helppoja ja edullisia reseptejä. Parhaat reseptit voi tallentaa omiin suosikkeihin, joista ne löytyvät helposti ja nopeasti myöhemmin.

Mobiilisovellus näyttää Plussa-korttiostosten perusteella listan useimmin ostetuista tuotteista, joita voi lisätä älykkäälle ostoslistalle. Ostoslistan voi jakaa saman Plussa-korttitalouden muille mobiililaitteille ja lista päivittyy reaaliaikaisesti.

Oman kaupan aukioloajat ja muut tiedot näkyvät sovelluksen aloitusnäytöllä ja aiemmin sähköpostitse lähetetyt tarjoukset löytyvät nyt myös suoraan mobiilisovelluksesta ja ovat helposti lisättävissä ostoslistaan.

Kaikki Suomen K-ruokakaupat löytyvät mobiilisovelluksen karttapalvelusta, joka helpottaa sopivan ostospaikan löytämistä esimerkiksi viikonloppuna tai vieraalla paikkakunnalla.

Sovelluksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen ja visuaalisuuteen ja sen käyttäjäystävällisyyttä kehitetään myös jatkossa aktiivisesti yhdessä käyttäjien kanssa.

K-Ruoka-mobiilisovellus palkittiin huhtikuussa 2017 digitaalisen markkinointiviestinnän töille tarkoitetussa Grand One -kilpailun Tuloksellisin verkkopalvelu -kategorian voittajana. Toukokuussa 2016 sovellus sai kunniamaininnan saman kilpailun Paras UX-design -kategoriassa. Sovellus palkittiin myös toukokuussa 2016 parhaasta ostamisesta Blue Arrow Awardseissa. Blue Arrow Awards on kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. 

Uudet ominaisuudet

Valikoima

Sovelluksen uusimmista iOS- ja Android-versioista löytyy kaikkien K-ruokakauppojen valikoimat, tuotetiedot ja hinnat!

Verkkokauppa

Sovelluksen uusimmissa iOS- ja Android-versioissa on mahdollisuus myös ostaa ruoan verkkokaupassa mukana olevista kaupoista.

Keräilypassi

Keräily otetaan käyttöön aktivoimalla se mobiilista. Sovelluksen käyttäjä on mukana vain haluamissaan keräilykampanjoissa. Sovelluksesta löytyy mm. Pampers-vaippakeräily ja Arabian KoKo -mukien keräilypassi. 

K-Ruoka-mobiilisovelluksen lataaminen on helppoa:

  1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.
  2. Kirjaudu sisään omalla nimelläsi ja Plussa-korttisi numerolla (yhdistelmäkorteissa numero löytyy kortin kääntöpuolelta).
  3. Sovellus on valmis käyttöön!
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tilaa henkilökohtaiset edut

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.