Mikä Nenäpäivä?

K-kaupat keräsivät Nenäpäivälle yli 200 000 euroa – neljän kampanjavuoden aikana kerätty jo yli miljoona euroa

Nenäpäivä-säätiön järjestämä 10. Nenäpäivä-kampanja keräsi kumppaneineen 11.11.2016 järjestettyn Nenäpäivä-show'n loppuun mennessä yli 2,16 miljoonaa euroa. K-kauppojen tämän vuoden keräyspotti nousi 217 000 euroon. Samalla rikkoontui tavoiteltu miljoonan keräyseuron rajapyykki: K-ryhmä on neljänä kampanjavuonna kerännyt yhteensä 1 176 000 euroa maailman lapsille.

Laajuudeltaan K-ryhmän ja Nenäpäivän välinen yhteistyö on laajin suomalaisessa hyväntekeväisyyskentässä toteutettu kokonaisuus. Nenäpäivään osallistuminen on luonteva osa K-ryhmän vastuullisuustyötä, jossa huomiota kiinnitetään lasten ja nuorten auttamiseen sekä kotimaassa että ulkomailla.

– On jälleen ollut mahtavaa seurata sitä innostusta, joilla K-kaupat ovat olleet toteuttamassa Nenäpäivää ja tehneet oivaltavia nenähenkisiä markkinointitempauksia. Innostus näkyi positiivisesti myös lahjoitustuotteiden myynnissä. Eli saimme sitoutettua myös asiakkaat tämän vuoden kampanjaan. Haluankin kiittää kaikkia kauppiaitamme, kauppojen henkilökuntaa, tavarantoimittajiamme sekä tietenkin asiakkaitamme. Keräsimme jälleen huikean potin maailman lasten hyväksi ja ilman kaikkien panosta tämä ei olisi ollut mahdollista, sanoo Keskon päivittäistavaratoimialan tavarakaupan johtaja Ari Akseli.

Nenäpäivän tunnuksen, punaisen ja tuunattavan Nenän, sai ostaa yksinoikeudella K‑kaupoista ympäri maan. Lisäksi Kampanja-aikana 27.10.–13.11.2016 K-kaupoissa ja Intersporteissa oli myynnissä laaja valikoima erilaisia Nenäpäivän lahjoitustuotteita, joita ostamalla asiakkaat pystyivät tukemaan Nenäpäivä-keräystä osana arkeaan

Lue lisää Nenäpäivä-varoilla tehdystä työstä ja tuloksista.

Nenäpäivä auttaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kokkaa hyvää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kaikkien aikojen Nenäpäivä

Nenäpäivän hyvää tekevät lahjoitustuotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.