Nenäpäivä-kuvauksissa nähtiin tähtiä ja kuultiin aarioita

Torstai 02.10.2014 - klo 10.41

Nurmijärvellä K-citymarket Klaukkalan keskiviikkoaamun ensimmäiset asiakkaat eivät olleet uskoa silmiään ja korviaan. Palvelutiskillä heitä tervehti laulaja Mika Pohjonen, joka kajautti komean aarian yleisölleen. Ympärillä hääräsi joukko kuvausväkeä. Meneillään oli Nenäpäivä-kuvaukset.

K-ruokakaupat ja K-citymarket Oy ovat tänä vuonna yksi Nenäpäivä-kampanjan pääyhteistyökumppaneita. Kumppaniyhteistyön merkeissä kuvattiin myös Nenäpäivä-klipit Klaukkalan K-citymarketissa.

Nenäpäivä-kuvauksetAamutuimaan kaupassa nähtiin Mika Pohjosen (vas.) lisäksi mezzo-sopraano Melis Jaatinen sekä tenori Ville Salonen.

Nenäpäivä-kuvauksetPäivän edetessä kaupassa kuvattiin myös kohtaus tanssija Jorma Uotisen kanssa.

Mahtavaa yhteistyötä

Kun K-citymarket Klaukkalan kauppias Tomi Huuho kuuli, että tarvittaisiin kauppa Nenäpäivä-kuvauksiin, hän tarjosi kauppansa tiloja kuvausryhmän käyttöön.
- Aivan mahtava juttu, suostuin heti, Huuho hehkuttaa.

Myös Nenäpäivä-säätiön kumppanipäällikkö Reeta Partanen kiittelee yhteistyötä K-ryhmän kanssa.
- Väkeä on mukana paljon ja kaikki ovat olleet todella innostuneita yhteisestä asiastamme.

Nenäpäivä näkyy kampanja-aikana K-ruokakaupoissa monella tapaa. Myyntiin on tulossa virallisten nenä-tuotteiden lisäksi muun muassa Pirkka-tuotteita, joiden tuotosta osa ohjataan Nenäpäivä-keräykseen.

- Myös K-kauppojen henkilökunnan keräystempauksilla on iso merkitys. Esimerkiksi viime vuonna K-citymarketin ja Anttilan väki keräsi 38 000 euroa Nenäpäivä-pottiin, Partanen kertoo.

Klaukkalan K-citymarketissa kuvatut Nenäpäivä-klipit nähdään Yle TV1:llä 24.10. klo 19 RSO:n Nenäpäivä-konsertin yhteydessä sekä virallisena Nenäpäivänä 7.11. Nenäpäivä-showssa Yle TV2:lla.

Lisätietoja: www.nenapaiva.fiLue myös

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.