Säännöt

K-Ruoka Awards -säännöt

K-Ruoka Awards -äänestyksen ja tilaisuuden järjestää Kesko päivittäistavarakauppa yhteistyössä Aller Media Oy:n kanssa. K-Ruoka Awardsissa etsitään voittajia seitsemään ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvässä kategoriassa.

  1. Paras K-Citymarket
  2. Paras K-Supermarket
  3. Paras K-Market
  4. Vuoden uutustuote
  5. Vuoden lähituottaja
  6. Vuoden vastuullisuusteko
  7. Vuoden Pirkka-tuote

Yleisöllä oli mahdollisuus ehdottaa finalisteja kuhunkin kategoriaan 1.6.-30.6.2017. Yleisön ehdotuksista kolme eniten ääniä saanutta valittiin kyseisten kategorioiden finalisteiksi. Juryllä oli kuitenkin mahdollisuus nostaa finalistien joukkoon yleisöäänestyksessä kärkikolmikon ulkopuolelle jäänyt, mielestään finaalipaikan ansaitseva ehdokas.   

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää finalistien joukosta voittajat kuhunkin kategoriaan 25.9.-25.10.2017. Äänestys tapahtuu www.k-ruoka.fi/awards -verkkosivulla. Voittajat julistetaan 4.11. Helsingin messukeskuksessa K-Ruoka Awards -gaalassa.  

Äänestyksen lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj Päivittäistavarakauppa
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

K-Ruoka Awards -arvontaan voi osallistua 25.9.-25.10.2017 välisenä aikana osoitteessa www.k-ruoka.fi/awards

Arvontaan osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot arvontalomakkeeseen.

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken 30.10.2017 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkintojen voittajiin. Palkinnot toimitetaan voittajien ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan.

4. Palkinnot

Arvotaan palkintona osallistuneiden kesken yksi (1) 500€ arvoinen K-lahjakortti. 

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään arvontaan ja sen järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin henkilötietolain säännösten mukaisesti. Rekisteriseloste luettavissa täältä. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot Keskon K-Ruokamediat, joka vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity niihin. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-, Instagram- ja Twitter-palveluja koskevia sääntöjä.