Ole tarkka ota Pirkka!

Perjantai 22.01.2016 - klo 15.04

Pirkka-tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja edullisuus. Pirkka-tuotesarjan lähes 2 600 tuotteella on merkittävä asema K-ruokakauppojen valikoimissa. Kotimainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät.

Noin 80 prosenttia tuotteista on elintarvikkeita, esimerkiksi peruselintarvikkeita kuten tuoreita kasviksia ja hedelmiä, lihaa, maitotuotteita sekä leipiä, mutta myös erikoisempia tuotteita, kuten etnisiä ruokia ja raaka-aineita. Muita Pirkka-tuoteryhmiä ovat esimerkiksi ruoanlaittoon, kattaukseen, kodinhoitoon ja hygieniaan liittyvät tuotteet.

Laadukkaat ja edulliset tuotteet

Pirkka-tuotesarjan tuotteet ovat laadukkaita, ja jopa 25 prosenttia edullisempia kuin vastaavat merkkituotteet. Tuotteiden taustalla tehty työ ja hinta-laatusuhde vaikuttavat Pirkka-sarjan hyvään menestykseen.

Uutuuksia vuosittain noin sata

Ruokakesko seuraa aktiivisesti ruokatrendejä sekä kuluttajien toiveita, ja omien merkkien valikoimia kehitetään myös niiden perusteella. Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata. Pirkka-sarjaan kuuluvia Pirkka Luomu -tuotteita on jo lähes 100 ja Pirkka Reilun kaupan -tuotteita lähes 40, ja tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti.

Tyytyväisyystakuu

Jokaisella Pirkka-tuotteella on tyytyväistakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi Pirkka-tuotteeseen, voit palauttaa sen kahden viikon kuluessa ostamisesta kuitin kanssa, niin saat rahasi takaisin.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.