Automatkan eväät Pirkan vinkeillä

Hiihtolomalla moni perhe kääntää auton nokan kohti pohjoista ja suntaa viettämään aikaa hiihtoladuille ja laskettelurinteeseen. Matka lumisiin maisemiin saattaa etelästä olla pitkä, joten autoon kannattaa varata kunnon eväät. Pirkan eväsvinkeillä kuski pysyy virkeänä ja takapenkin sankarit tyytyväisinä.

Lasten suosikkieväät

Lapsille kannattaa varata pitkälle automatkalle riittävästi puuhaa. Mobiililaitteet pitävät tänä päivänä sekä pienet että isommatkin piltit kiireisinä, mutta tekemistä tarjoavat myös matkakokoiset lautapelit ja perinteiset pelikortit. Kun nälkä alkaa kurnia ja jano yltyy, on autossa hyvä olla valmiina oikeanlaiset eväät.

lastenateriat

Pillimehut ovat lasten mieleen ja pitävät auton siistinä, sillä mehu ei pääse hiilihapollisten juomien tavoin avatessa kuohumaan yli. Varaa autoon vaikkapa Pirkka päärynäjuomaa tai vadelmajuomaa

Lasten eväiksi sopivat terveelliset herkut. Kuivatut hedelmät kuten Pirkka pehmeä taateli ja pehmeä aprikoosi sekä tuoreet Pirkka vihreät rypäleet eivät pudotessaankaan pääse sotkemaan takapenkkiä. Pienemmillekin matkalaisille sopivat Pirkka lasten luomu hedelmäsoseet ovat automatkalle sopivissa annospusseissa.

Jos takapenkillä istuvat teinit, valitse evääksi vaikkapa Pirkka vadelmariisiä ja Pirkka riisipiirakkaa. Perunalastuja terveellisempiä rouskutettava ovat esimerkiksi Pirkka luomu ruisnapit ja Pirkka suomalaiset naposteluporkkanat.

Kunnon eväät kuskille ja kartanlukijalle

Pitkällä ajomatkalla on kuskin pysyttävä virkeänä. Säännölliset tauot ja oikeanlaiset eväät ovat siksi tärkeässä roolissa.

Kahvia ja teetä voi pysähtyä hörppäämään matkan varrella huoltoasemalle. Pirkka Reilun kaupan tummapaahtoinen kahvi maistuu myös termosmukista nautittuna. Smoothie antaa terveellistä energiaa auton rattiin. Pirkka smoothieita löytyy kolmessa maussa: mango-appelsiini ja marja-hedelmäguava-banaani-mango. Raikkaita vaihtoehtoja automatkan juomiksi ovat myös Pirkka sitruunanmakuinen kivennäisvesi ja Pirkka vichy.

Kun kuskia alkaa hiukoa, ovat Pirkka wrapit käteviä kylmälaukkuun sopivia suolaisia eväitä. Maistuisiko broileri-caesarBBQ pulled pork vai kinkku-cheddar wrap? Pähkinäsekoitukset ovat mainioita pieniä naposteltavia apukuskille. Pirkka välipalamix, supermix ja pähkinä-rusina-marjasekoitus maistuvat sellaisenaan sekä vaikkapa jogurtin kera. 

Gluteenittomia vaihtoehtoja automatkan eväiksi voisivat olla vaikkapa Pirkka gluteenittomat suklaa-riisipalat ja Pirkka gluteenittomat rusina-karpalomyslipatukat. Myös Pirkka PRO proteiinipatukat ja proteiinijuomat ovat gluteenittomia.

Eväät tarjoaa Pirkka

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.