Hemmottele lemmikkejä Pirkka-sarjan tuotteilla

Pirkka ja Pirkka Parhaat tarjoavat hemmotteluherkkuja myös lemmikkieläimille. Isäntäväelle riittää loppuvuoden juhlakaudella monenlaisia ruokajuhlia. Muista vuodenvaihteessa myös lemmikkejä hyvällä ruoalla.

Kissan herkut vuodenvaihteeseen

Kissaa hemmotellaan uutenavuotena uusilla Pirkka Parhaat annosrasioilla seka Pirkka kissan herkkutikuilla.

Pirkka Parhaat kissan annosateriat Siipikarjanmaksaa ja Atlantin lohta 2x90g/180g sekä Häränlihaa ja kirjolohta 2x90g/180g 

Siipikarjanmaksa ja Atlantin lohti ovat kaksi erimakuiset annosateriaa, toinen aamuun ja toinen iltaan. Laadukkaat moussemaiset ateriat sisältävät D-vitamiinia ja omega-3-rasvahappoja. 

Häränlihaa ja kirjolohta sisältävät annosateriat ovat samaan tapaan kaksi erimakuista annosateriaa, toinen aamuun ja toinen iltaan. Laadukkaat moussemaiset ateriat sisältävät tauriinia ja aloe veraa. Synteettisiä väriäineita, säilöntäaineita, makuaineita ja sokeria ei kumpaankaan tuotteeseen ole lisätty.

Pirkka kissan herkkutikku kana 5kpl/25g ja lohi 5kpl/25g

Pirkka kissan herkkutikku kana ja Pirkka kissan herkkutikku lohi ovat kissan herkutteluun tarkoitettuja, maistuvia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Niitä on helppo pilkkoa pienempiin paloihin tikkuun painettujen uurteiden vuoksi. Pakkauksen tikut on pakattu yksittäin, minkä ansiosta ne säilyvät tuoreena.

Maistuva uusivuosi koiralle

Perheen hännänheiluttajaa kannattaa hemmotella lihaisilla herkuilla. Koiralle maistuvat vaikkapa Pirkka pateet ja koiranmakkarat. Muista myös Pirkka koiran hammastikut.

Pirkka koiran sydänpatee 150g ja lihapatee 150g

Pirkka koiran sydänpatee ja Pirkka koiran lihapatee ovat herkullisia aterioita lemmikillesi. Ne sisältää kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet. Tarjoa pateet huoneenlämpöisenä. Voit halutessasi sekoittaa pateen joukkoon myös Pirkka koiran kuivaruokaa.

Pirkka perinteinen koiranmakkara 500g pehmeärakenteinen koiranmakkara 500g

Pirkka perinteinen koiranmakkara ja Pirkka pehmeärakenteinen koiranmakkara ovat maukasta  ja ravitsevaa ruokaa koirallesi niin arkena kuin juhlana. Perinteinen koiranmakkara sisältää mm. sianlihaa ja sisäelimiä, pehmeärakenteinen koiranmakkara taas naudan- ja sianlihaa sekä sisäelimiä. Molemmat koiranmakkarat on valmistettu Suomessa ja ne sopivat kaikenikäisille koirille.

Pirkka koiran hammastikku 7kpl/140g

Pirkka koiran hammastikku auttaa lemmikin suuhygienian ylläpitämisessä. Tarjoa koiralle puhdistavaa purtavaa myös vuodenvaihteessa. Hammastikuilla ehkäiset koiran hammaskiven syntyminen ja torjut plakkia myös tulevana vuotena.

Hemmottele lemmikkiä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.