Kesän helpot matkaeväät

Piknikille, matkalle, rannalle… kesällä liikutaan paljon ja erilaisissa tilanteissa tarvitaan eväitä sekä näppärää pikkunaposteltavaa. Pirkka-tuotteissa on paljon käteviä vaihtoehtoja. Kesäisen kuumalla maistuvat nestemäiset välipalat ja juomat.

Kuivatut hedelmät ja myslipatukat – makeaa ja maukasta

Välipalaksi ja naposteluun sopivat terveelliset ja hyvänmakuiset Pirkka Luomu luumut ja Pirkka Luomu pehmeä viikunat. Uudelleensuljettavat ja kauniin värikkäät pussit ovat näppärät, ja pysyvät kiinni vauhdikkaammassakin menossa. Pirkka omena-myslipatukka, Pirkka suklaa-myslipatukka, Pirkka rusina-karpalomyslipatukka ja Pirkka marja-myslipatukka on helppoja kuljettaa vaikka käsilaukussa mukana.

Wrapit – menevälle perheelle

Pirkka wrapit on helppo ottaa mukaan ja syödä matkalla. Makuina löytyy kinkku-cheddar, broileri-caesar ja BBQ pulled pork.

Proteiinipatukat ja -juomat – nopeaan tankkaukseen

Urheilijan välipalaksi sopii hyvin Pirkka PRO -sarjan proteiinipatukat Pirkka PRO proteiinipatukka suklaa, Pirkka PRO proteiinipatukka pähkinä ja Pirkka PRO proteiinipatukka jogurtti-vadelma-mansikka ja niiden kyytipoikana Pirkka PRO proteiinijuoma suklaa, Pirkka PRO proteiinijuoma vanilja ja Pirkka PRO proteiinijuoma mokka.

Ihanat smoothiet ja hedelmäsoseet – aidoista hedelmistä

Pirkka smoothiet ovat täysmehuista ja soseista valmistettuja hedelmäjuomia. Säilöntäaineettomat juomat voi nauttia sellaisenaan. Niissä ei ole lisättyä sokeria. Herkullisia makuvaihtoehtoja on kolme: marja-smoothie, guava-banaani-mango-smoothie ja appelsiini-mango-smoothie. Helposti mukana kulkevia matkaeväitä ovat myös hedelmäsoseet: Pirkka Luomu mango, Pirkka Luomu omena ja mustikka, Pirkka Luomu päärynä ja Pirkka Luomu mansikkainen smoothie.

Hedelmä- ja pähkinäherkut – naposteltavat pieneen makeannälkään

Eksoottinen hedelmä-maapähkinäsekoitus ja Pirkka Havaijilainen hedelmäsekoitus sopivat erinomaisesti pieneen makeannälkään ja naposteluun. Ne maistuvat ja tuovat vaihtelua aamu- ja välipaloihin myös myslin, jogurtin, viilin ja rahkan kanssa nautittuna. Pirkka Supermix ja Pirkka Välipalamix ovat myös oivia välipaloja.

Juotavat jogurtit – helppo välipala kesäkuumalla

Pirkka juotava vadelmajogurttiPirkka rasvaton juotava mansikkajogurtti, Pirkka rasvaton juotava omena-mangojogurtti, Pirkka kevyt juotava persikka-mangojogurtti, Pirkka kevyt juotava marjajogurtti on helppo aamu- ja välipalavaihtoehto kotiin ja mökille. Pienikokoiset metsämarjanmakuiset Pirkka jogurttijuomat Pirkka jogurttijuoma L.casei mansikka, Pirkka jogurttijuoma L.casei mango ja Pirkka jogurttijuoma L.casei metsämarja sisältävät L. casei -maitohappobakteeria ja mahtuvat kätevästi pieneenkin kylmälaukkuun.

Pirkan helpot matkaeväät

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.