Pirkka grillihiilet uudistuivat

Pirkka grillihiilet ja -briketit uudistuivat entistä paremmiksi. Suomalaiset Pirkka hiilet ja briketit ovat  kotimaisia avainlipputuotteita.

Pirkka suomalainen grillihiili 2 kg 

Pirkka suomalainen grillihiili on valmistettu puhtaasta suomalaisesta kuoritusta koivusta. Koivuhiilellä on korkea lämpöarvo, joten hiillos hehkuu pitkään. Pussin sisältö riittää 2-3 grillauskertaan.

Näin sytytät: Laita puulastuja, tuohta tai paperia hiilien alle. Sytytä ja anna hiilien hehkuuntua muutaman minuutin ajan. Lisää tarvitsemasi määrä hiiliä jo hehkuvien hiilien päälle. Odota 10-15 minuuttia ja aloita sitten grillaus.

Pirkka suomalainen grillibriketti 2,5 kg 

Pirkka suomalaiset grillibriketit sopivat grillaukseen, savustukseen, nuotioon ja takkaan. Briketit on valmistettu lehtipuun hillipölystä eurooppalaisen standardin EN 1860-2 mukaisesti. Sideaineena on kasvitärkkelys. Jos käytät sytytysnestettä, noudata sen käyttöohjetta. Kun briketit ovat valkoisen tuhkan peitossa, voit aloittaa grillaamisen.

Grillihiili

Grillibriketit

Hiilet vai briketit grilliin?

Merkittävin ero hiilien ja brikettien välillä on se, että briketit ovat valmistamistavastaan johtuen tasakokoisempia. Tästä johtuen niillä saa helpommin aikaan tasaisemman grillauslämpötilan.

Kun ruoka tarvitsee pidemmän kypsymisajan tai grillattavaa on paljon, etkä halua jatkuvasti sytytellä grilliä uudelleen, kannattaa käyttää brikettejä. Hiilet ovat kiireessä käteviä, sillä ne ovat nopeammin valmiita grillauksen aloitukseen.

Yli 300 kesän kuuminta grillausreseptiä!

Grilli kuntoon

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.