6 x grillikasvis

Nyt grillataan kasviksia! Grillattavaksi soveltuvat kaikenlaiset kasvikset, kuten sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika, maissi, herkkusienet ja perunat.

Kasvisten grillauksessa onnistut parhaiten, kun huomioit erilaisten ja erikokoisten kasvisten kypsymisajat. Voit grillata kasviksia kokonaisina, mutta ne kypsyvät tasaisemmin ja nopeammin viipaleina tai lohkoina. 

Pirkka-sarjasta löydät nyt kesäiset grillitomaatit, -paprikat, -maissipalat ja -herkkusienet monelaisiin grillitarjoilihin.

Pirkka grilliananas 500g 

Pirkka grilliananas on makea valmiiksi kuorittu ananas. Leikkaa ananaksesta viipaleita grillattavaksi tai sellaisenaan herkuteltavaksi. Alkuperämaa Costa Rica.

Pirkka grillinektariini

Pirkka grillinektariinit ovat makeaa nektariinilajiketta. Ne soveltuvat hyvin grillattaviksi sekä sellaisenaan syötäviksi. Kätevän kokoinen pakkaus on helppo ottaa mukaan vaikkapa piknikille.

Pirkka makea grillitomaatti 350g

Pakkauksessa on herkullisten grillitomaattien lisäksi foliovuoka, öljyä
ja yrttejä.

Helppoa ja maistuvaa: Poista pakkausmuovit, huuhtele tomaatit ja laita ne takaisin vuokaan. Kaada pakkauksesta löytyvä öljy ja yrtit foliovuoassa olevien tomaattien päälle. Nosta grillin lämpöön ja nauti muiden grilliherkkujen kanssa, kun tomaatit ovat kypsyneet sopivasti.

Pirkka grillipaprika 500g

Värikkäässä grillipaprikalajitelmassa on punainen, keltainen ja vihreä tai oranssi paprika. Paprikoista saa pirteää väriä ja runsasta makua grillivartaisiin. Paprikat maistuvat myös erilaisilla täytteillä täytettyinä, grillissä tai uunissa paistettuna.

Paprikat tulee huuhdella ennen käyttöä.

Pirkka grillisieni 400g

Kesällä herkkusienet maistuvat parhaalta grillattuina. Lisää grillisieniä vartaisiin muiden kasvisten ja lihan, kalan tai kanan kanssa. Herkkusienet maistuvat myös täytettyinä.

Poista niistä vain kanta ja täytä lakin sisus esimerkiksi sinihomejuustolla tai tuorejuustolla. Voit vielä kääräistä koko komeuden pekoniin ja sitten vain grillaamaan.

Pirkka grillimaissipalat 400g

Pirkka grillimaissi on monen pienen ja vähän isommankin grillimestarin herkkua ja kevyttä kesäruokaa. Espanjassa kasvatetut grillimaissipalat lämpenevät ja saavat kauniin värin vain 5 minuutin grillauksella. Grillimaissin voi myös halutessaan kuorruttaa suussa sulavalla juustokuorrutteella

 

grilliananas

grillipaprika

grillitomaatti

 

grillisieniGrillimaissipalat

Nektariini

Grillaa Pirkka-kasviksia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Grillikasvikset ja kesän salaatit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kesän grilliherkut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.