Pirkka grilliuutuudet

Pirkka-sarjan grilliuutuuksilla kesäkeittiössä kokkailu on entistä helpompaa ja hauskempaa. Sarjaan kuuluvat mm. hampurilaispihvimuotti sekä erilaisia pihtejä ja puhdistusvälineitä.

Grillaajan apuvälineitä

Grilliherkkuja on helppo käännellä teräsvartisilla Pirkka grillipihdeillä. Reilun kokoinen teräsvartinen Pirkka grillauslasta  on myös kätevä apuväline grillaukseen. Lasta on mitoiltaan 45,5 x 9,3 x 2,5 cm.

Kaksoiskärjellä varustettuissa Pirkka grillivartaissa grillattavat kasvikset, liha yms. pysyvät napakasti paikoillaan. Pakkaus sisältää neljä varrasta.

Pirkka grillausalustat kahvoilla

Sopii erinomaisesti kalan, vihanneksien ja hedelmien grillaukseen. Parhaan tuloksen saa esilämmittämällä alustaa 10 minuuttia. Ruostumatonta terästä. Mitat 43,5 cm x 25 cm, 34,5 cm x 18,5 cm.

Marinadia grilliherkuille

Pirkka silikonisuti teräsvarrella soveltuu grilliruokien ja uunissa valmistettavien ruokien, kuten pihvien, kalojen ja leivonnaisten maustamiseen ja voitelemiseen. Suti on mitoiltaan 43,5 x 4 x 2,5 cm.

Pirkka marinadikulho ja silikonisuti muododstavat marinadisetin, joka soveltuu grilliruokien ja uunissa valmistettavien ruokien, kuten pihvien, kalojen ja leivonnaisten maustamiseen ja voitelemiseen. Materiaali on ruostumatonta terästä ja silikonia. Kulhon halkaisija on 11,5 cm ja sudin pituus 22 cm.

Pihvejä grilliin

Pirkka hampurilaispihvimuotilla muotoilet helposti tasakokoisia pihvejä. Soveltuu mm. liha-, kala- tai kasvispihvien muotoiluun. Muotissa on pinnoite, joka estää kiinni tarttumisen. Siirrä muotoillut pihvit grilliin kypsymään. Muista, että muotti ei kestä kuumennusta. Halkaisija 12 cm.

Pirkka pihvilämpömittarit myydään neljän lämpömittarin setissä. Mittarit ilmoittavat lihan kypsyyden asteikolla rare, medium ja well eli raaka, medium ja kypsä.

Savunmakua grillaukseen 

Pirkka savulasturasia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaada kuivaa tai kostutettua savustuspurua savulasturasiaan ja sijoita rasia laatikko suoraan grilliritilälle tai kaasugrillin polttimen päälle. Aloita grillaus vasta, kun rasiassa on alkanut muodostua savua. Savulasturasia on kooltaan 21 x 13 x 3 cm.

Grillin puhdistukseen

Teräksinen Pirkka grillinpuhdistusharja on tehokas apuväline grillin puhdistamiseen. Muista myös muut tutut siivoustuotteet: Pirkka uunin- ja grillinpuhdistussuihke ja hankaussieni. Lue grillinpuhdistusohjeet >

Pirkka grillituotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.