Vinkit jouluun Pirkka Parhaat-sarjasta

Pirkka Parhaat -sarja tarjoaa tuotteet suurimpiin juhliin ja vähän parempaan arkeen. Pirkka Parhaat -sarjasta löydät myös ihanimmat herkut joulun aikaan: suklaat, juustot, leikeleet ja leivät. Katso alta 10 joulusuosikkia ja valitse parhaat omaan joulukattaukseesi.

Suu makeaksi suklaalla

Pirkka Parhaat tumma suklaakonvehti karamelli-merisuola on hemmottelijan joulusuosikki. Suolan ja makean yhdistelmä huippulaadukkaassa belgialaisessa suklaassa hurmaa sekä oman perheen että jouluvieraat. Muista myös 12 suklaan konvehtilajitelma belgialaisella maitosuklaalla, tummalla suklaalla tai valkoisella suklaalla päällystettyjä konvehteja. 

Pirkka Parhaat suklaat sopivat mainiosti myös pikkujoululahjaksi ja tuliaiseksi!

Pikkujoulun juustotarjotin

Pirkka Parhaat -sarjasta löydät maan mainioimmat juustot. Pikkujoulujen juustotarjottimen suosikkimakupari syntyy Pirkka Parhaat Manchegosta ja Pirkka Parhaat viikunahillosta. La Manchan alueelta Espanjasta tuleva miedon makuinen ja pitkään kypsytetty manchego maistuu erityisesti makean viikunahillon kera.

Muista myös takuuvarmat valinnat juustotarjottimelle: Pirkka Parhaat mustapippurituorejuusto sekä valkosipulituorejuusto.

Parhaat leikkeleet ja leivät

Pikkujouluissa tai joulun alkuruokana maistuvat pienet suolaiset leikkeleet. Pirkka suosittelee kokeilemaan uutta Pirkka Parhaat tapasleikkele -valikoimaa. Valikoima sisältää tunnettuja espanjalaisia lihaleikkeleitä ja makkaroita: Jamón Serrano -kinkkua sekä Chorizo- ja Salchichón Hidalgo - makkaroita. Täydennä leikkeletarjoilua Pirkka Parhaat antipastoleikkeleillä.

Leikkeleiden kanssa maistuu tuore leipä. Perinteisen joululimpun sijaan kokeile Pirkka Parhaat kaurakierreleipää tai Pirkka Parhaat rukiista kierreleipää.

Vain parasta jouluun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.