Pirkka termokassit valmistetaan Suomessa

Tampereella ja Ikaalisissa toimiva joustomuovipakkaus- ja kassivalmistaja Amerplast Oy valmistaa 30 vuotta täyttävälle Pirkka-tuotemerkille oman juhlavuoden termokassin.

Oma kuosi kruunaa juhlavuoden

Pirkka termokassin designin on suunnitellut nuori taiteilija Janine Rewell. Kuten Pirkka-tuotemerkki, myös Janine on 30-vuotias.

”Pirkkaa juhlitaan työn merkeissä ja tuommekin juhlavuoden aikana myyntiin noin 30 juhlakuosillista tuotetta. Ne ovat Pirkka-sarjaan kuuluvia, arjen pieniä juhla- ja hemmottelutuotteita, kuten pullapitko, jäätelö ja kukkakimppu. Termokassi on ensimmäinen juhlakuosillinen tuote kaupoissa. Rewellin iloinen juhlakuosi erottuu varmasti termokasseissa, jotka tyypillisesti ovat vaaleansävyisiä. Kiitos Amerplastille osallistumisesta kanssamme Pirkan juhlavuoteen”, kiittelee Pirkan Brand Manager Ulla Heikkilä.

”Olemme toimittaneet jo vuosikymmeniä Suomessa valmistettuja kaupan ostoskasseja Keskolle. Pirkan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi asiakaspainettua termokassia lähdettiin toteuttamaan vauhdilla. On upeaa olla osana juhlavuotta”, sanoo Amerplastin kaupanpakkauksista vastaava liiketoimintajohtaja Tiina Pessi.

Pirkka termokassi on monikäyttöinen

Termokassit ovat kestäviä ja niissä on hyvä kuljettaa kesäkuumalla pakasteet ja muut viileyttä vaativat tuotteet kaupasta kotiin. Talvisaikaan termokassit suojaavat esimerkiksi yrttejä, salaatteja ja kukkia kylmältä.

Termokasseja voi käyttää useaan kertaan ja niissä on Amerplastin valmistamista Minigrip-pusseistakin tuttu suljentamenetelmä, jolla pussin voi avata sekä sulkea aina uudelleen ja uudelleen. Kun termokassi tulee tiensä päähän, voi pussin kierrättää muovinkeräyksen mukana.

Amerplastin AmerThermo® termokasseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus. Kassit valmistetaan Suomessa.

Termokassi ja sen kaverit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka 30-vuotisjuhlatuotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.