Pirkka-tuotteet: tiukasti testattua laatua

Ruokakeskon Pirkka-tuotetutkimus ja Pirkka-koekeittiö takaavat, että saat säännöllisesti uusia ja laadukkaita Pirkka-tuotteita sekä makuhermoja kutkuttelevia reseptejä.

Laatu syntyy huolellisesta tutkimuksesta

Tuotetutkimusyksikkö vastaa Ruokakeskon valikoimien tuoteturvallisuudesta ja laadusta sekä omien merkkituotteiden tuotekehityksestä. Uusien tuotteiden valinta sekä jo olemassa olevien tuotteiden valvonta ovat yksikön vastuulla.

Tuotetutkimusyksikköön kuuluu elintarvikkeiden sekä käyttötavaran tutkimusryhmät, laboratorio, Pirkka-koekeittiö ja Pirkka-kuluttajapalvelu.

Hyllylle puolessa vuodessa

”Kaikki lähtee siitä, että tunnemme tuotteen ja määrittelemme sille laatukriteerit. Sen jälkeen tuote arvioidaan ja sitä kehitetään tarvittaessa. Lopuksi päätetään, otetaanko tuote valikoimaan vai ei”, kertoo Ruokakeskon tuotetutkimuspäällikkö Heta Rautpalo.

”Uuden tuotteen matka kaupan hyllylle kestää yleensä puolisen vuotta. Pirkka-tuotteiden valinta on monisäikeinen prosessi, jossa jokaisen osasen on osuttava kohdalleen”, Rautpalo toteaa.

Mikä Pirkka-tuotetutkimus?

Kaikki Pirkka-tuotteet tutkitaan Ruokakeskon Pirkka-tuotetutkimuksessa. Pirkka-tuotetutkimus tutkii elintarvikkeiden ja käyttötavaroiden tuotenäytteitä ja kehittelee uusia elintarvikkeita sekä makuja. Laboratoriossa on akkreditoitu ISO 17025-laatujärjestelmä ja käytössä yli 450 määritysmenetelmää.

Tiimityöllä parhaat tulokset

Ruokakeskon hankinta sekä Pirkka-koekeittiön kotitalousopettajat muodostavat yhdessä rautaisen tiimin. He huolehtivat, että mielenkiintoisia ja laadukkaita uutuuksia sekä jo paikkansa vakiinnuttaneita suosikkeja on aina tarjolla.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.