Selvitä missä Pirkka-perunasi kasvaa

Tiedätkö, mistä ostamasi perunat tulevat? Kehitimme QR-koodipalvelun, jonka avulla voit tarkistaa Pirkka-perunan viljelypaikkakunnan, pakkaamon ja lajikkeen helposti jo kaupassa.  

- Ruoan alkuperä ja tuotannon läpinäkyvyys kiinnostavat. Halusimme, että tieto olisi helposti asiakkaan saatavilla, kun ostopäätöstä tehdään. Toisaalta pakkaukseen mahtuvan tiedon määrä on rajallinen. Näistä lähtökohdista kehitimme QR-koodipalvelun, kertoo Teppo Vetoniemi Pirkka-perunoiden tavarantoimittajan, Potwell Oy:n toimitusjohtaja.

Pirkka-perunat viljellään suomalaisten viljelijöiden pelloilla ja ne pakataan keittolaatutestin perusteella käyttötarkoituksensa mukaisesti. Lisäksi kaikissa tuotteissa on hiilijalanjälkimerkki, joka kertoo tuotteen ympäristövaikutuksista.

- Potwell on pitkäaikainen tavarantoimittajamme, jonka kanssa on tehty jatkuvaa tuotekehitystä. Haluamme tarjota K-kauppojen asiakkaille laadukasta suomalaista perunaa. On hienoa, että voimme nyt avata tarkemmin Pirkka-perunoiden toimitusketjua asiakkaille, kertoo Ruokakeskon tuotelinjajohtaja Kenneth Forsman.

Potut2

Skannaa oheinen QR-koodi ja testaa palvelua. Vaihtoehtoisesti tiedot löytyvät selaimella osoitteesta: www.pirkka.perunasi.fi, jolloin kenttään kirjoitetaan kahdeksannumeroinen koodi pakkauksesta.

Lue lisää Pirkka-perunoiden tavarantoimittajasta Potwellista.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.