• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Acapulcon lihamureke

Acapulcon lihamureke
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 101 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa korppujauhot kulhon pohjalle ja sekoita joukkoon salsakastike. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota vihannessekoitusta noin 4 minuuttia. Siirrä pannu jäähtymään.
  2. Lisää korppujauhoseokseen jauheliha, suola ja muna. Sekoita tasaiseksi. Voitele pitkänomainen uunivuoka. Kumoa vuokaan mureketaikina ja muotoile kostutetuin käsin pitkäksi tangoksi.
  3. Paina tankoon kämmenen reunalla syvennys. Täytä syvennys vihannessekoituksella. Sulje mureke niin, ettei vihanneksia näy. Paista 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.
  4. Kumoa loput vihannekset murekkeen ympärille hetkeksi kuumenemaan. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 101 kcal422 kJ
  • Proteiinia8,61 g
  • Hiilihydraatteja7,07 g
  • Rasvaa4,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8