• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Amerikan lihapata

Helppo Amerikan lihapata saa mukavaa rakennetta pienistä maissintähkistä.
Amerikan lihapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 104 kcal / 100 g

Ainekset

    • 400gmarinoituja naudanpaistisuikaleita
    • 1tlkpieniä maissintähkiä
    • 1punainen paprika
    • 20hillosipulia
    • 2tlvehnäjauhoja
    • 1dlvettä
    • 1rklsinappia
    • 1rkltomaattipyreetä
    • 1/4tlmustapippuria
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet kahdessa erässä kuumassa paistokasarissa. Lisää maissintähkien liemi. Hauduta kannen alla 30 minuuttia.
  2. Sekoita jauhot kylmään veteen ja lisää suurus. Puhdista ja paloittele paprika. Leikkaa maissintähkät puolesta välistä kahtia.
  3. Lisää paprika, maissit ja hillosipulit kasariin. Mausta ja hauduta vielä 10 minuuttia. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitetyn riisin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 104 kcal436 kJ
  • Proteiinia7,31 g
  • Hiilihydraatteja10,8 g
  • Rasvaa3,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11