Ananas on hedelmäosaston vitamiinipitoinen aatelinen

Ananas on makea, vitamiinipitoinen ja terveellinen herkku. Kannattaa suosia tuoretta ananasta purkkiananaksen sijaan – se sopii upeasti monenlaisiin ruokiin ja leivontaan, ja on erityisesti painonpudottajien suosiossa.

Herkullisen makeat ananasreseptit 

Kauniin värinen ananaskeikauskakku toimii ihanasti pehmeän vaniljajäätelön kera. Gluteeniton, mausteinen ananaskakku maistuu jouluna. Mansikkainen ananassmoothie sen sijaan on nopea ja helppo vitamiinipommi, joka sopii välipalaksi tai terveelliseksi jälkiruoaksi.  Kookoksella terästetty  ananasrahka on helppo ja herkullinen jälkiruoka ja rahkaiset, kardemummalla maustetut ananaspiirakat ovat kahvipöydän kielenviejiä. Raikkaan ananaksinen hedelmäsalaatti sen sijaan piristää harmaanakin päivänä!

Ananas maustaa eksoottiset ruoat

Nopeatekoisessa ananassalsassa maistuvat Meksikon maut ja eksoottinen ananascurry riisin kera vie kielen mennessään. Grillattu ananas sopii broilerin tai lihan lisäkkeeksi tai jälkiruoaksi jäätelön kanssa, ja jos sinulla ei ole grilliä, maistuu myös paistettu ananas

Ananas pizzassa

Sinihomejuustolla maustettu kinkkuananaspizza on helppo valmistaa itse. Kinkkua ja sinihomejuustoa sisältävät, täytetyt ananakset ovat myös kokeilemisen arvoinen herkku!

Tutustu myös muihin ananasresepteihimme!

Ananasreseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.