• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ankkatagliatelle

Ankkatagliatelle
Reseptin teki kumppani
  • yli 60 min

Ainekset

Kastike

    • 4rklkevyt crème fraîchea (ranskankerma)
    • 2rklmangososetta
    • suolaa
    • rouhittua pippuria
    • 1tlsitruunamehua

Ankka

    • 1ankan rintafilee (pakaste)
    • suolaa
    • rouhittua pippuria

Tagliatelle

    • 6keräätagliatellea
    • 1ltomaattimehua
    • suolaa
    • rouhittua mustapippuria
    • 0,5dlbasilikaa hienonnettuna
    • 1rkloliiviöljyä
    • 3rklmantelilastuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Kastike: Sekoita kastikkeen aineet. Peitä ja pane jääkaappiin maustumaan.
  2. Ankka: Sulata ankan rintafilee huoneenlämmössä. Pane ankanfilee kylmään paistinpannuun, nahkapuoli alaspäin. Ruskista pinta molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri filee alumiinifolioon ja pane paketti 200 asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi. Viipaloi ankanrintafileet vinottain nahkaa myötäillen. Tarjoa tagliatellen ja kastikkeen kanssa.
  3. Tagliatelle: Keitä tagliatelle suolalla ja pippurilla mautetussa tomaattimehussa. Paahda mantelilastut kuivassa ja kuumassa teflonpannussa. Valuta pasta ja mausta se tuoreyrttisipulilla, oliiviöljyllä ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Kommentoi

Arvosana reseptille