• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Appelsiini-aprikoosicharlotta

Appelsiini-aprikoosicharlotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 201 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota jäätelöt huoneenlämpöön pehmenemään. Viipaloi kääretorttu 14 viipaleeseen. Asettele viipaleet tasapohjaisen vuoan (halkaisija noin 22 cm) reunoille ja pohjalle.
  2. Notkista jäätelöä hieman kulhossa kauhalla niin, että voit täyttää syvennyksen jäätelöllä. Älä anna jäätelön täysin sulaa. Peitä vuoka muovikelmulla ja pane heti pakastimeen. Anna kohmettua tunti pari.
  3. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele pinta valutetuilla aprikooseilla sekä vanilliinisokerilla ja sokerilla maustetulla kermavaahdolla. Viimeistele charlotta sitruunamelissalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 201 kcal842 kJ
  • Proteiinia2,89 g
  • Hiilihydraatteja24,7 g
  • Rasvaa9,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille