• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
AppelsiinibroileriReseptin teki kumppani

Appelsiinibroileri

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 6-8broilerin rintaleikettä
    • 1/2rklpaprikajauhetta
    • 1/4tlvalkopippuria
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tlsuolaa

Marinointiliemi

    • 4dlappelsiinimehua
    • 1/2dlsoijakastiketta
    • 1/2dlsiirappia
    • 1/2dlpunaviinietikkaa
    • 2valkosipulin kynttä

Päälle

    • 2dlkuohukermaa
    • 3rklvehnäjauhoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mausta broilerin rintaleikkeet paprikajauheella, pippureilla ja suolalla. Lado palat voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita marinointiliemen ainekset keskenään ja kaada broileripalojen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa muutama tunti, mieluummin yön yli.
  3. Sekoita kermaan vehnäjauhot huolellisesti vatkaten, kunnes seos on tasaista. Kaada seos vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille