
Appelsiinipossu
Appelsiinipossu ei ole vain appelsiinia ja porsaanlihaa vaan herkulliseen wokkiruokaan mahtuu mukaan myös mm. pannukasviksia ja paljon mausteita!
alle 30 min
Ainekset
- 1rs(400g)marinoituja possunsuikaleita
- 1rklöljyä
- yrtti-pippurimausteseosta
- 1tlappelsiininkuorta
- 2appelsiinin mehu
- 2dlvettä
- 1/4lihaliemikuutiota
- 2-3rklvaaleaa suurustetta
- suolaa tai soijakastiketta
- persiljaa hienonnettuna
Pannukasvikset
- 200gherkkusieniä
- 1rklöljyä
- 2tlhunajaa
- 500gpakastekasvissekoitusta
- suolaa
- pippuria
- yrttimausteseosta
Valmistus
alle 30 min- Ruskista possusuikaleet öljyssä kuumassa pannussa, mausta. Lisää appelsiinin kuoriraaste, appelsiinimehu, vesi ja murennettu liemikuution palanen pannuun, pane kansi päälle ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Saosta kastike vaalealla suurusteella, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai soijakastiketta. Silppua persilja kastikkeen päälle.
- Possusuikaleiden hautuessa paista putsatut ja halkaistut herkkusienet öljy-hunajaseoksessa kauniin ruskeiksi. Siirrä sienet lautaselle odottamaan ja paista puolisulaneet kasvikset. Lisää sienet joukkoon, mausta kasvikset ja nauti appelsiinipossun kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi