Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Ihana konjakilla maustettu aprikoosinen pippurikastike sopii savustetulle kalkkunan rintafileelle tai broilerille.

    Ainekset

    5 annosta
    6
     
    tai
    2 1/2 dl
     
    vettä
    tai
    1 1/2 rkl
     
    konjakkia
    tai
    1 tlk (2 dl)
     
    tai

    Lisäksi

    1 pkt (n. 800 g)
     
    savustettua kalkkunan fileetä
    tai

    Valmistus

    yli 60 min
    Mittaa pieneen kattilaan vesi ja konjakki. Paloittele joukkoon aprikoosit. Anna turvota muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
    Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Paina seos siivilän läpi tasaiseksi soseeksi. Lisää pippurikastike ja kiehauta. Tarjoa viipaloidun kalkkunan kastikkeena.
    Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka pehmeä aprikoosi 200g
      Pirkka pehmeä aprikoosi 200g
      3,79/kpl
      18,95/kg
    • Pirkka Parhaat kermapippurikastike 200ml
      Pirkka Parhaat kermapippurikastike 200ml
      1,89/kpl
      9,45/l

    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,1 (9 arvostelua)