Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Ihana konjakilla maustettu aprikoosinen pippurikastike sopii savustetulle kalkkunan rintafileelle tai broilerille.
Ainekset
5 annosta
6 | tai |
2 1/2 dl | vettä tai |
1 1/2 rkl | konjakkia tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 pkt (n. 800 g) | savustettua kalkkunan fileetä tai |
Valmistus
yli 60 min
Mittaa pieneen kattilaan vesi ja konjakki. Paloittele joukkoon aprikoosit. Anna turvota muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Paina seos siivilän läpi tasaiseksi soseeksi. Lisää pippurikastike ja kiehauta. Tarjoa viipaloidun kalkkunan kastikkeena.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(43 arvostelua)
- alle 30 min4,2(123 arvostelua)
- yli 60 min4,2(13 arvostelua)
- yli 60 min3,7(18 arvostelua)
- yli 60 min2,3(3 arvostelua)
- yli 60 min3,9(11 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,1 (9 arvostelua)