Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle

Ihana konjakilla maustettu aprikoosinen pippurikastike sopii savustetulle kalkkunan rintafileelle tai broilerille.

  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 89,5 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(n. 800 g)savustettua kalkkunan fileetä

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa pieneen kattilaan vesi ja konjakki. Paloittele joukkoon aprikoosit. Anna turvota muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  2. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Paina seos siivilän läpi tasaiseksi soseeksi. Lisää pippurikastike ja kiehauta. Tarjoa viipaloidun kalkkunan kastikkeena.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 89,5 kcal374 kJ
  • Proteiinia11,3 g
  • Hiilihydraatteja3,31 g
  • Rasvaa1,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka pehmeä aprikoosi 200g
    Pirkka pehmeä aprikoosi 200g
    2,39/kpl11,95/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Eriks såser pippuri kastike 230ml
    Eriks såser pippuri kastike 230ml
    2,49/kpl10,83/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua