• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle

Ihana konjakilla maustettu aprikoosinen pippurikastike sopii savustetulle kalkkunan rintafileelle tai broilerille.
Aprikoosi-pippurikastike kalkkunalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 89,5 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(n. 800 g)savustettua kalkkunan fileetä

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa pieneen kattilaan vesi ja konjakki. Paloittele joukkoon aprikoosit. Anna turvota muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  2. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Paina seos siivilän läpi tasaiseksi soseeksi. Lisää pippurikastike ja kiehauta. Tarjoa viipaloidun kalkkunan kastikkeena.

Ravintosisältö per 100 g

  • 89,5 kcal374 kJ
  • Proteiinia11,3 g
  • Hiilihydraatteja3,31 g
  • Rasvaa1,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille