Avokado-kylmäsavulohitartar
- Annosmäärä6–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Avokado-lohitartar on helppo ja trendikäs alkuroka, jonka voit koota valmiisiin annoslaseihin. Voit valmistella tartarin hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
6–8 annosta
2 pkt (à 150 g) | Pirkka Parhaat kylmäsavustettua lohifileetä, viipaloitu (ASC) tai |
1 (300 g) | Pirkka syöntikypsä avokado tai |
3 rkl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
2 rkl | Pirkka japanilaista soijakastiketta tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1 1/2 tl | Maille Dijon kokojyväsinappia tai |
Lisäksi | |
---|---|
2 tl | seesaminsiemeniä tai |
2–3 rkl | tai |
1 pkt (130 g) | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa lohiviipaleet pieniksi kuutioiksi.
Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja kuutioi avokado.
Kääntele lohet, avokadot ja mausteet varovasti keskenään. Anna maustua vähintään pari tuntia.
Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
Jaa tartar pieniin kulhoihin. Laita päälle nokare majoneesia ja ripottele seesaminsiemeniä.
Tarjoa ruislastujen kera.