
Avokado-lohipasta
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Nopea avokado-lohipasta on helppo ja herkullinen arkiruoka.
Ainekset
annosta
1 | kypsä avokado tai |
1 | sipuli tai |
1/2 | sitruunaa tai |
suolaa tai | |
rouhittua valkopippuria tai | |
1 rs | vihreää tuore tagliatellea tai |
vettä tai | |
suolaa tai | |
1 rkl | oliiviöljyä tai |
300–400 g | lohta tai |
pala | parmesaania tai |
tuoreyrttiä maun mukaan tai |
Valmistus
30 - 60 min
Halkaise avokado, poista siemen ja irrota kuoret puolikkaista. Viipaloi puolikkaat ja jaa viipaleet lämmitetyille pastalautasille. Kuori ja viipaloi sipuli ja levitä sipulirenkaat avokadoviipaleiden päälle. Pirskottele sitruunamehua päälle ja mausta suola- ja pippuriripauksella.
Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeella. Valuta keitinvesi pois ja mausta nauhapasta oliiviöljyllä.
Viipaloi lohifilee puolen senttimetrin suoriksi viipaleiksi. Jätä nahka viipaleen reunaan. Pariloi viipaleet nopeasti kuumassa parilapannussa tai kypsennä ne uunin grillitoiminnolla. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunasta puristetulla mehulla.
Pane kuumat lohifileet avokado-sipuliviipaleiden päälle ja pyöräytä kuumasta pastasta keko lohiviipaleiden päälle. Keko on helppo tehdä rengasta apuna käyttäen, mutta voit tehdä myös niin, että panet kuuman pastan öljyllä voideltuihin kahvikuppeihin. Anna seistä minuutin ajan ja kumoa pastakeot lautasille.
Viimeistele annokset parmesaanista vuolaistuilla lastuilla ja tuoreyrtin oksilla.
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,2(206 arviota)
- 30 - 60 min3,2(6 arviota)
- 30 - 60 min3,6(8 arviota)
- 30 - 60 min3,6(5 arviota)
- 30 - 60 min3,4(10 arviota)
- yli 60 min4,0(13 arviota)
- 30 - 60 min3,3(6 arviota)
- 30 - 60 min4,6(83 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (18 arviota)