• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-lohipasta

Avokado-lohipasta
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1kypsä avokado
    • 1sipuli
    • 1/2sitruuna
    • suolaa
    • rouhittua valkopippuria
    • 1rsvihreää tuore tagliatellea
    • vettä
    • suolaa
    • 1rkloliiviöljyä
    • 300-400glohta
    • palaparmesaania
    • tuoreyrttiä maun mukaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise avokado, poista siemen ja irrota kuoret puolikkaista. Viipaloi puolikkaat ja jaa viipaleet lämmitetyille pastalautasille. Kuori ja viipaloi sipuli ja levitä sipulirenkaat avokadoviipaleiden päälle. Pirskottele sitruunamehua päälle ja mausta suola- ja pippuriripauksella.
  2. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeella. Valuta keitinvesi pois ja mausta nauhapasta oliiviöljyllä.
  3. Viipaloi lohifilee puolen senttimetrin suoriksi viipaleiksi. Jätä nahka viipaleen reunaan. Pariloi viipaleet nopeasti kuumassa parilapannussa tai kypsennä ne uunin grillitoiminnolla. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunasta puristetulla mehulla.
  4. Pane kuumat lohifileet avokado-sipuliviipaleiden päälle ja pyöräytä kuumasta pastasta keko lohiviipaleiden päälle. Keko on helppo tehdä rengasta apuna käyttäen, mutta voit tehdä myös niin, että panet kuuman pastan öljyllä voideltuihin kahvikuppeihin. Anna seistä minuutin ajan ja kumoa pastakeot lautasille.
  5. Viimeistele annokset parmesaanista vuolaistuilla lastuilla ja tuoreyrtin oksilla.

Kommentoi

Arvosana reseptille