• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-omenacarpaccio

Avokado-omenacarpaccio
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 117 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • kirsikkatomaatteja
    • tuoreita yrttejä (esim. oreganoa tai persiljaa)

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli. Kuori omena ja poista siemenkota. Kuori avokado, halkaise se ja poista kivi.
  2. Leikkaa avokado ja omena noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Purista limetistä mehua viipaleiden päälle tummumisen estämiseksi. Asettele avokado- ja omenaviipaleet kauniisti neljälle lautaselle. Ripottele pinnalle sulatetut ja valutetut katkaravut.
  3. Sekoita hienonnettu sipuli chilikastikkeen joukkoon. Lusikoi kastiketta lautasille. Koristele lohkoiksi leikatuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä. Tarjoa alkupalana patongin kanssa.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 117 kcal492 kJ
  • Proteiinia6,6 g
  • Hiilihydraatteja7,2 g
  • Rasvaa6,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1