Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Avokado-omenacarpaccioTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Avokado-omenacarpaccio

Avokado-omenacarpaccio on herkullinen alkuruoka fiininpäänkin tilaisuuteen.

Ainekset

4 annosta
    • 1salottisipuli
    • 1omena (esim. Royal Gala)
    • 1Pirkka avokado
    • 1/2limettiä
    • 1/2dlPirkka makeaa chilikastiketta

Koristeeksi

    • kirsikkatomaatteja
    • tuoreita yrttejä (esim. oreganoa tai persiljaa)

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli. Kuori omena ja poista siemenkota. Kuori avokado, halkaise se ja poista kivi.
  2. Leikkaa avokado ja omena noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Purista limetistä mehua viipaleiden päälle tummumisen estämiseksi. Asettele avokado- ja omenaviipaleet kauniisti neljälle lautaselle. Ripottele pinnalle sulatetut ja valutetut katkaravut.
  3. Sekoita hienonnettu sipuli chilikastikkeen joukkoon. Lusikoi kastiketta lautasille. Koristele lohkoiksi leikatuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä. Tarjoa alkupalana patongin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille2 arvostelua