Hyppää sisältöön
Avokado-omenacarpaccioTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Avokado-omenacarpaccio

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Avokado-omenacarpaccio on herkullinen alkuruoka fiininpäänkin tilaisuuteen.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

  • kirsikkatomaatteja
  • tuoreita yrttejä (esim. oreganoa tai persiljaa)

Ravintosisältö

  • Energia
    359 kJ / 85 kcal
  • Rasva
    4,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,6 g
  • Hiilihydraatit
    7,5 g
  • josta sokereita
    7,4 g
  • Proteiini
    2,9 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli. Kuori omena ja poista siemenkota. Kuori avokado, halkaise se ja poista kivi.
  2. Leikkaa avokado ja omena noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Purista limetistä mehua viipaleiden päälle tummumisen estämiseksi. Asettele avokado- ja omenaviipaleet kauniisti neljälle lautaselle. Ripottele pinnalle sulatetut ja valutetut katkaravut.
  3. Sekoita hienonnettu sipuli chilikastikkeen joukkoon. Lusikoi kastiketta lautasille. Koristele lohkoiksi leikatuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä. Tarjoa alkupalana patongin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,8 (4 arviota)

  • Vegemies
    1 vuosi sitten
    Katkaravut eivät ole vegaanisia.
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Vegemies, kiitos huomiosta. Päivitämme ohjetta.