
Baijerilainen perunasalaatti ja bratwurstit
Korkkaa grillikausi Keski-Eurooppalaisittain Baijerilaisen perunasalaatin ja grillattujen bratwurstien kanssa.
30 - 60 min
Ainekset
- 8perunaa
- 2kananmunaa
- 1punasipuli tai tavallinen sipuli
- 1/2ruukkuaruohosipulia
- 1dlvalmista sinaappisalaatinkastiketta
- 2valkosipulin kynttä kuorittuna
Tarjoiluun
- 8bratwurstia
Valmistus
30 - 60 min- Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta keitinvesi pois. Kuori ja kuutioi kuumat perunat.
- Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä ne kylmällä juoksevalla vedellä. Kuori munat.
- Kuori ja silppua sipuli, hienonna ruohosipuli.
- Mausta sinappikastike murskatulla valkosipulilla. Kaada kastike salaattiaineiden päälle ja sekoita aineista salaatti.
- Anna maustua 30 minuuttia. Kuutioi kananmunat ja sekoita ne salaattiin juuri ennen tarjoilua.
- Tarjoa grillattujen bratwurstien tai chilillä maustettujen makkaroiden kanssa.
Kommentoi