• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Baijerilainen perunasalaatti ja bratwurstit

Baijerilainen perunasalaatti ja bratwurstit
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 8perunaa
    • 2kananmunaa
    • 1punasipuli tai tavallinen sipuli
    • 1/2ruukkuaruohosipulia
    • 1dlvalmista sinaappisalaatinkastiketta
    • 2valkosipulin kynttä kuorittuna

Tarjoiluun

    • 8bratwurstia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta keitinvesi pois. Kuori ja kuutioi kuumat perunat.
  2. Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä ne kylmällä juoksevalla vedellä. Kuori munat.
  3. Kuori ja silppua sipuli, hienonna ruohosipuli.
  4. Mausta sinappikastike murskatulla valkosipulilla. Kaada kastike salaattiaineiden päälle ja sekoita aineista salaatti.
  5. Anna maustua 30 minuuttia. Kuutioi kananmunat ja sekoita ne salaattiin juuri ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa grillattujen bratwurstien tai chilillä maustettujen makkaroiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu