Bataatti-kesäkurpitsakeitto
Resepti: Midi Vuorela
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1(á 500 g)bataatti
- 1(á 400 g)kesäkurpitsa
- 2sipulia
- 2omenaa
- 2kasvisliemikuutiota
- vettä
- pippurisekoitusta
- 1/4sitruunaa
- 1dlBulgarianjogurttia
Tarjoiluun:
- 2dlBulgarianjogurttia
- persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja pilko kasvikset. Pane palat kattilaan, murenna liemikuutiot päälle ja valuta vettä kattilaan sen verran että kasvispalat peittyvät. Pane kansi päälle ja keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta ja mausta keitto pippurisekoituksella, sitruunalohkosta puristetulla mehulla ja jogurtilla.
- Tarjoa sileäksi sekoitetun jogurtin ja persiljasilpun kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
onpa makeaa keittoa