Bataatti-kesäkurpitsakeitto
Resepti: Midi Vuorela
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1(á 500 g)bataatti
- 1(á 400 g)kesäkurpitsa
- 2sipulia
- 2omenaa
- 2kasvisliemikuutiota
- vettä
- pippurisekoitusta
- 1/4sitruunaa
- 1dlBulgarian jogurttia
Tarjoiluun:
- 2dlBulgarian jogurttia
- persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja pilko kasvikset. Pane palat kattilaan, murenna liemikuutiot päälle ja valuta vettä kattilaan sen verran että kasvispalat peittyvät. Pane kansi päälle ja keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta ja mausta keitto pippurisekoituksella, sitruunalohkosta puristetulla mehulla ja jogurtilla.
- Tarjoa sileäksi sekoitetun jogurtin ja persiljasilpun kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat
Kommentoi
onpa makeaa keittoa