• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Bataatti-kesäkurpitsakeittoReseptin teki kumppani

Bataatti-kesäkurpitsakeitto

Resepti: Midi Vuorela

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1(á 500 g)bataatti
    • 1(á 400 g)kesäkurpitsa
    • 2sipulia
    • 2omenaa
    • 2kasvisliemikuutiota
    • vettä
    • pippurisekoitusta
    • 1/4sitruunaa
    • 1dlBulgarianjogurttia

Tarjoiluun:

    • 2dlBulgarianjogurttia
    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja pilko kasvikset. Pane palat kattilaan, murenna liemikuutiot päälle ja valuta vettä kattilaan sen verran että kasvispalat peittyvät. Pane kansi päälle ja keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta ja mausta keitto pippurisekoituksella, sitruunalohkosta puristetulla mehulla ja jogurtilla.
  2. Tarjoa sileäksi sekoitetun jogurtin ja persiljasilpun kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua