• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bataatti-kesäkurpitsakeitto

Resepti: Midi Vuorela
Bataatti-kesäkurpitsakeitto
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1(á 500 g)bataatti
    • 1(á 400 g)kesäkurpitsa
    • 2sipulia
    • 2omenaa
    • 2kasvisliemikuutiota
    • vettä
    • pippurisekoitusta
    • 1/4sitruunaa
    • 1dlbulgarianjogurttia

Tarjoiluun:

    • 2dlbulgarianjogurttia
    • persiljasilppua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja pilko kasvikset. Pane palat kattilaan, murenna liemikuutiot päälle ja valuta vettä kattilaan sen verran että kasvispalat peittyvät. Pane kansi päälle ja keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta ja mausta keitto pippurisekoituksella, sitruunalohkosta puristetulla mehulla ja jogurtilla.
  2. Tarjoa sileäksi sekoitetun jogurtin ja persiljasilpun kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille4