Brasilialaiset pihvit ja mustapapu-porkkanasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Brasilialaiset pihvit ja mustapapu-porkkanasalaatti

Savupaprikainen mustapapu-porkkanasalaatti maistuu joko lämpimänä lisäkkeenä tai haaleana tai kylmänä salaattina. Kokeile myös naudan lihan kanssa. Noin 3,55€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(415 g)HK Rypsiporsas fileepihvejä, Brasilia-rub

Mustapapu-porkkanasalaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese porkkanat huolellisesti ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Paista porkkanoita öljyssä pannulla noin 10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös hienonnettu valkosipuli ja savupaprikajauhe. Mausta suolalla.
  2. Huuhtele mustapavut lävikössä kylmällä vedellä ja valuta. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä kanta ja siemenet ja hienonna se. Lisää papujen joukkoon sipuli, chili, limetinmehu, korianteri ja pippuri. Anna maustua hetki. Sekoita pavut porkkanoiden joukkoon ja pyöräytä hetki pannulla.
  3. Suikaloi pinaatti. Poista halutessasi lehtien varsiosat. Levitä pinaatit tarjoiluvadille ja lisää päälle mustapapu-porkkanaseos. Murustele pinnalle fetajuustoa ja koristele salaatti tuoreella korianterilla.
  4. Grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa salaatin kanssa. Salaatin voi tarjota lämpimänä, haaleana tai kylmänä lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua