Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Brasilialaiset pihvit ja mustapapu-porkkanasalaatti

Katso myös
Savupaprikainen mustapapu-porkkanasalaatti maistuu joko lämpimänä lisäkkeenä tai haaleana tai kylmänä salaattina. Kokeile myös naudan lihan kanssa. Noin 3,55€/annos.
1 rs (415 g)
HK Rypsiporsas fileepihvejä, Brasilia-rub

Mustapapu-porkkanasalaatti

500 g
varhaisporkkanoita
1 rkl
öljyä
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1-1 1/2 tl
savupaprikajauhetta
1 tlk (380/230 g)
Pirkka mustapapuja
1 (50 g)
pieni punasipuli
1
Pirkka mieto punainen chili
n. 1/2 tl
suolaa
1 rkl
limetinmehua
1/2-1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
ripaus
mustapippuria
1 ps (65 g)
Pirkka Luomu babypinaattia
1/2-1 pkt (à 200 g)
Pirkka Parhaat fetajuustoa
  • 1. Pese porkkanat huolellisesti ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Paista porkkanoita öljyssä pannulla noin 10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös hienonnettu valkosipuli ja savupaprikajauhe. Mausta suolalla.
  • 2. Huuhtele mustapavut lävikössä kylmällä vedellä ja valuta. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä kanta ja siemenet ja hienonna se. Lisää papujen joukkoon sipuli, chili, limetinmehu, korianteri ja pippuri. Anna maustua hetki. Sekoita pavut porkkanoiden joukkoon ja pyöräytä hetki pannulla.
  • 3. Suikaloi pinaatti. Poista halutessasi lehtien varsiosat. Levitä pinaatit tarjoiluvadille ja lisää päälle mustapapu-porkkanaseos. Murustele pinnalle fetajuustoa ja koristele salaatti tuoreella korianterilla.
  • 4. Grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa salaatin kanssa. Salaatin voi tarjota lämpimänä, haaleana tai kylmänä lisäkkeenä.
  • *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda