• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Bresaola eli ohutta naudanlihaa sitruunalla ja täytetyt vuohenjuusto paprikat

Bresaola eli ohutta naudanlihaa sitruunalla ja täytetyt vuohenjuusto paprikat
Reseptin teki kumppani
  • alle 5 min

Ainekset

    • 300gnaudan tai härän sisäfileetä
    • kelmua
    • 1sitruunan mehu
    • sormisuolaa
    • rucolaa
    • parmesanlastuja

Valmistus

alle 5 min
  1. Puhdista liha ylimääräisistä kalvoista ja rasvasta.
  2. Kääri liha tiukasti kelmuun ja pakasta noin 4 tunniksi kunnes liha on jähmeää.
  3. Leikkaa lihasta ohuita siivuja öljytylle vadille. Purista päälle sitruunamehua, silppua rucolaa ja ripotttele päälle parmesanlastuja.
  4. Tarjoile heti tai anna marinoitua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu