• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broiler-hedelmäpata

Broiler-hedelmäpata
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 1tl(230/140g)ananaspaloja
    • 1tl(275/170g)herkkusieniä
    • 2persikan puolikasta
    • 1dlviinirypäleitä
    • 1sipuli
    • 1rs(300-400g)marinoituja broilerin tai kalkkunasuikaleita
    • 1rklruokaöljyä
    • mustapippurirouhetta
    • currya
    • 2tlhunajaa
    • 1-2tlkanafondia tai 0,5 kanaliemikuutiota
    • 1-2rklmakeaa chilikastiketta
    • 3dlhedelmistä ja sienistä valuttettua nestettä
    • 2tlohra- tai maissitärkkelystä
    • 2rklpersiljasilppua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta hedelmät ja sienet. Säästä liemet.
  2. Huuhtele viinirypäleet ja kuori sekä paloittele sipuli.
  3. Ruskista ja kypsennä suikaleet paistokasarissa, paistinpannussa tai wokissa. Siirrä lautaselle odottamaan.
  4. Lorauta tilkka öljyä pannuun. Lisää pippurirouhe ja curry öljyyn ja anna kiehahtaa. Lisää hedelmät, sipulit ja herkkusienet pannuun. Ruskista ja mausta hunajalla, kanafondilla tai murennetulla liemikuutiolla ja chilikastikkeella. Lisää suikaleet ja liemi, johon tärkkelys on sekoitettu.
  5. Anna hautua 5 minuuttia. Ripottele persiljasilppu pinnalle. Tarjoa kurkumalla keltaiseksi värjätyn riisin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille1