• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broileri-fettuccine

Broileri-fettuccine
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 155 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paahda pinjansiemenet kauniinvärisiksi kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
  2. Kuullota sipulikuutiot oliiviöljyssä tilavassa paistokasarissa, lisää jäiset vihannekset, suikaloitu broilerinliha ja hienonnettu valkosipuli. Kuumenna käännellen, kunnes seos on kiehuvan kuumaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se paistokasarissa broileri-vihanneshöystöön.
  4. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja paahdetut pinjansiemenet pastan joukkoon. Leikkaa parmesaani terävällä veitsellä ohuiksi lastuiksi ja ripottele pastan päälle.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 155 kcal648 kJ
  • Proteiinia9,94 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa7,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille