Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Broileri-fettuccine

Katso myös
2 rkl
Pirkka pinjansiemeniä
100 g
Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 rkl
oliiviöljyä
1 ps (450 g)
Pirkka grillattuja vihanneksia (pakaste)
300 g
grillattua broileria
2
valkosipulinkynttä
1/2 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 ps (250 g)
Pirkka pinaattifettuccine tuorepastaa
1/2 rs (à 250 g)
Pirkka kirsikkatomaatteja
20 g
parmesaania

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
154,99 kcal / 648,48 kJ
Proteiinia
9,94 g
Hiilihydraatteja
11,96 g
Rasvaa
7,36 g
  • 1. Paahda pinjansiemenet kauniinvärisiksi kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
  • 2. Kuullota sipulikuutiot oliiviöljyssä tilavassa paistokasarissa, lisää jäiset vihannekset, suikaloitu broilerinliha ja hienonnettu valkosipuli. Kuumenna käännellen, kunnes seos on kiehuvan kuumaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • 3. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se paistokasarissa broileri-vihanneshöystöön.
  • 4. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja paahdetut pinjansiemenet pastan joukkoon. Leikkaa parmesaani terävällä veitsellä ohuiksi lastuiksi ja ripottele pastan päälle.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda